Off Road Adventure Tours i Thailand

Off Road Adventure Tours i Thailand

Thailand er en rigt varieret land med smukke frodige landskaber og tropiske klimaer. De forskellige naturlige landskaber er perfekte for off-road eventyr, uanset om du vælger områderne af nordlige Thailand nær Chiang Mai eller den betagende natur i den malajiske halvø i den sydlige del, vil du ikke blive skuffet. Det bedste tidspunkt at gå til Thailand er mellem November og februar--det er mindre varmt og ikke er sammenfaldende med regntiden.

Thailand Off-Road eventyr

Nyd den naturlige skønhed af den malajiske halvø i det sydlige Thailand, gennem en adrenalin-opfylder eventyr på et terrængående køretøj med dette selskab. Uanset om det er din første gang til off-road ridning eller du er en erfaren rytter, vil en erfaren guide tage dig med på en tur gennem forskellige terræner, afhængigt af dit niveau. Ryttere har enten mulighed for at bo på lokaler i Thai-stil overnatningssteder, hvis de ønsker at ride mere end én dag; i dette tilfælde er alle måltider inkluderet. Selskabet første prioritet er sikkerhed og går vestlige sikkerhedsstandarder for at sikre alle deres kunder er ud af skade på vej. Ryttere kan vælge fra enten cykler eller motorcykler at ride.

Thailand Off-Road eventyr

+ 66 (0) 856779330

thai-off-road.com

Grønne jorden Adventure Tours

Oplev det naturskønne landskab i nordlige Thailand gennem denne Chiang Mai baseret-selskab. Udforske den bjergrige og tætbefolkede træbevoksede del af landet på en specialiseret tour spænder fra den ene til 15 dage. Hvis du planlægger at bo natten, kost og logi er inkluderet i prisen. Vælge fra en bred vifte af terrængående køretøjer herunder snavs cykler, motorcykler, ATV eller 4WD.

Grønne jorden Adventure Tours

+6653271184

greenearthadventure.in.th

Enduro Thailand

Denne Chiang Rai-baserede selskab i det nordlige Thailand tilbyder en seks-dages off-road pakke, der indeholder enten Kawasaki KLX 250 eller Honda XR 250 motorcykler, lufthavn pickup, kost og logi. Højt uddannede personale vil guide dig langs forrevne stier, og du vil opleve kulturen i nordlige Thailand ved at stoppe på lokale landsbyer langs vejen.

Enduro Thailand

+ 66 53150095

endurothailand.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com