Hvad er en konge kage?

Kongen kage er en dessert med en rig historie, og mens det har udviklet sig meget i århundrederne, kongen kage er stadig en central del af pre Lenten festligheder i dag, især i New Orleans. New Orleans, med sin stærke franske traditioner, er kendt for sin ekstravagante Mardi Gras festlighederne hvert år, og kongen kage er et centralt element i disse Mardi Gras festlighederne. Dem bekendt med disse præ Lenten festligheder eller religiøse og historiske betydning bag sæsonen kan spørge "Hvad er en konge kage?" men kongen kage er faktisk en central del af både jul og pre Lenten sæsoner i flere primært katolske kulturer.

Tidsramme

Kongen kage spises starte Epiphany, eller tre konger dag, hele vejen til Fat Tuesday, eve af Askeonsdag og starten af fasten Lenten sæson. Kagen omtales som "king" kage da Epiphany er forbundet med de tre konger ankomst i Betlehem til ære Jesusbarnet. I USA kongen kage er spist hele pre udlånte sæsonen i fejringen af Jesu fødsel og som forberedelse til Lenten fastende, selv i dag mange mennesker med ikke-kristne religiøse overbevisninger nyde kongen kage, også.

Funktioner

Kongen kage kan laves i en række forskellige måder, men den mest populære konge kage fundet i USA er en cirkulær ring lavet af flettet wienerbrød med en kanel påfyldning, med lilla, grøn og guld glasur. Disse farver er knyttet til Mardi Gras festlighederne i New Orleans og stå for retfærdighed, tro og magt. En lille plast baby figur, betød at repræsentere barnet Jesus, er skjult i kongen kage, og hvem finder barnet formodes at være vært for den næste Mardi Gras part. Mardi Gras parter er almindelige hændelser i New Orleans mellem Helligtrekonger og Askeonsdag, og næsten altid har en kingsize kage.

Historie

Dagens king kage er meget forskellig fra den traditionelle kongen kager som opstod i Europa i middelalderen. I middelalderen katolske tro lagt stor vægt på betydningen af de hellige tre konger, og Epiphany inkluderet fester, gaver, og selvfølgelig, en konge kage. Mens mange europæiske kulturer udviklet deres type af Kong cake, nutidens New Orleans kongen kage har sin oprindelse i den traditionelle franske konge kage, anlagt af mange franske nybyggere til regionen. En fransk konge kage er lavet af brioche dejen og er dekoreret med sukker, kirsebær og en abrikos glasur, og samtidig meget mindre udbredt end kanel wienerbrød konge kage, kan stadig findes i New Orleans speciale bagerier.

Betydning

Kongen kage er mere end blot en dessert for mange kristne i hele verden. For mange kulturer foretagelse og spise kongens kage er en religiøs fest og omfatter religiøs symbolik centrering på de hellige tre konger, Baby Jesus, jul sæson og pre Lenten præparater. Kongen kage, med sin forening med Mardi Gras i New Orleans, er nød til uger som mange religioner forberede Lent og den fastende involveret i sæsonen af offer.

Forebyggelse/løsning

Mens mange lang tid New Orleans beboere har elsket familie opskrifter for konge kager og stadig gøre dem i dag, bliver det mere og mere almindeligt at købe king kager på bagerier. Kongen kager er let tilgængelige fra jul gennem starten af fasten i stå alene bagerier og supermarked bagerier. I New Orleans king kager kan være fundet i alle former og størrelser og med fyldninger som chokolade, pecan konfekt, flødeost og blåbær.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com