Hvad er forskellen mellem diamant hvid & hvid for en brudekjole?

Når du vælger en kjole til din bryllupsdag, vil du bemærke, at nuancer af hvid kan variere en hel del. Hvid og diamant hvide er to populære muligheder, og bestemmelse af forskellen mellem to vil hjælpe bedre at udstyre dig, når picking din kjole og blomster og matche med din brudgom. Både traditionelle hvide og diamant hvid kan være flatterende muligheder for den store dag.

Hvid

En hvid kjole er den traditionelle kjole valg for et bryllupsceremoni. Et symbol på renhed og kyskhed, denne barske skygge er lyse og har ingen som helst farvetone. En hvid kjole kan undertiden overstråle detaljer af kjolen, som beading eller broderi, på grund af sin strålende skygge. Denne skygge er ofte foreslået for kvinder med oliven, tan eller mørk ansigtsfarve.

Diamant hvid

Diamant hvide ligner ikke helt dens navn, som det har ingen egentlige "glitre." Med en antydning af elfenben er denne nuance varmere og blødere end almindelig hvid. De fleste fotografer mener diamant hvid ser bedre billeder end hvid, ifølge DifferenceBetween.net. Diamond white er ofte foreslået for kvinder med fair eller bleg hud, men tonen er temmelig subtil og kan arbejde for de fleste hudfarver.

Matchende blomster

Når du skal vælge skyggen af hvide for din brudekjole, overveje, hvor godt det vil matche din valgte blomster. Nogle hvide blomster, calla liljer og hortensia, matche med forskellige nuancer af hvid og diamant hvid. Dog passer skarp hvid blomst valg, såsom gardenias, nelliker og nogle roser, godt med en traditionel hvid kjole.

Matchende gommen

En gommens skjorte, slips og diverse tilbehør fås i en række forskellige nuancer, så sørg for at sammenligne stof farveprøver med din kjole på forhånd. Forskellen mellem diamant hvide og regelmæssige hvid er temmelig subtil, så gommen kan ofte bære samme nuance eller en anden og stadig ikke sammenstød.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com