Unikke hoteller i Florida

Unikke hoteller i Florida

Besøg Sunshine stat på grund af dens smukke strande, tempereret vejr og attraktioner, men oplever det alle ved, der stilles i en af Floridas usædvanlige hoteller. Om søger en undervands eventyr, en romantisk weekend eller en luksusresort, har Florida indstillinger, der omfatter out-of-the-ordinære indkvarteringer.

Jules' undersøiske Lodge

Den mest unikke hotel i Florida - og muligvis verden--er Jules' undersøiske Lodge ligger i bunden af Emerald lagunen i Key Largo. Det virkelig er under vandet og er kun tilgængelige ved dykning til indgangen. Hvis du ikke har SCUBA certificering, tilbyder Resortet kurser. Indgivelsen omfatter en gourmet middag, morgenmad og dive gear. Gæsterne nyde observere havets smukke tropiske fisk--ret i deres værelse--gennem en stor koøje-vindue.

Jules' undersøiske Lodge

Key Largo undersøiske Park

51 Shoreland drev

Key Largo, FL 33037

305-451-2353

jul.com

Gaylord Palms

Beliggende i Kissimmee, i nærheden af Walt Disney World og Universal Studios, bringer Gaylord Palms bedst fra Floridas miljø indendørs med en utrolig atrium, der indeholder mere end fire hektar med frodige haver. Atrium temaer omfatter Key West, St. Augustine, Emerald Bay og Everglades, så du kan tage en rundtur i Florida uden at forlade hotellet. Feriestedet har også en South Beach-inspireret swimmingpool kun for voksne, mens Clearwater Cove er den perfekte vandlegeplads for børn. Omkring jul, ISEN! på Gaylord Palms er en populær winter wonderland hugget ud af 2 millioner pounds af is.

Gaylord Palms

6000 W. Osceola Pkwy.

Kissimmee, FL 34746

407-586-2000

gaylordhotels.com

Executive Fantasy hoteller

Med fire steder i Miami-området, kan Executive Fantasy hoteller virkelig gøre dine fantasier en realitet. For de leder efter en romantisk weekend med et twist, tilbyder Executive Airport Hotel private pools, danser Polakker, en champagne whirlpool, kærlighed stole og hjerteformede Jacuzzi. Temaværelser er også tilgængelige, herunder Disco, Arabian Nights, Safari Soiree og tropisk paradis. Du behøver ikke at forlade dit værelse til en cocktail, da hotellet har fuld bar ved receptionen og personalet vil levere din favorit drink lige til døren.

6700 N.W. 12. St., Perimeter Road

Miami, FL 33126

305-871-1166

executivefantasyhotels.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com