Hvordan er plastik genbruges til tøj?

Hvordan er plastik genbruges til tøj?

Hvorfor genanvendt plast beklædning er en god idé

Plast har ikke eksisteret længe nok for os at vide med sikkerhed for sikker hvor lang tid det tager for olie-baserede PET plast til nedbrydes. Forskerne er uenige om PET plastflasker vil nedbrydes i 450 år, 1000 år eller aldrig. Hvad vi ved med sikkerhed er, at plast fylde vores lossepladser og forurener havene. Ifølge amerikanske plast Rådet bruges over 2,5 millioner plastflasker hver time i USA. De Forenede Nationers Miljøprogram anslår, at plast er ansvarlig for dødsfald af 100.000 marine dyr om året. Alternativer til plast og genbrugsprogrammer er nødvendige for at redde miljøet fra skader af plast. Genanvendt plast beklædning er en måde at begrænse mængden af plast i verden. Cirka fem plastflasker genbruges for at gøre bare en kortærmet t-shirt.

Neddeling og rengøring

Fremstillingsvirksomheder køber store baller af komprimeret plast sodavandsflasker fra genanvendelse planter. Manufacturing company sætter store plast sodavand flaske baller igennem en maskine, der stumper af plast i små stykker. Strimlet stykker af plastic derefter rengøres under højt tryk varmt vand for at fjerne snavs og debris. Når de strimlet plast tørrer, det er klar til det næste trin i fremstillingsprocessen.

Smeltning og Spinning

De ren plast stykker er smeltet under høje temperaturer i stor blanding kar. Den smeltede plast er blandet og spundet med høj hastighed, indtil markøren bliver til en skum. Blandingen strækker sig og blander den smeltede plast indtil plasten udvikler en tyk gummiagtig konsistens. Tyk skum er skubbet gennem en spindedyse, som er et rør med små åbninger. Ud af spindedyse kommer plast ud som fint tekstureret fibre kaldet filamenter. Størrelsen af spindedyse huller bestemmer tykkelsen af filamenter.

Genanvendt Polyester fibre

Den fine teksturerede genanvendt plast filamenter gøre polyester. En maskine snoninger plast glødetrådenes sammen for at gøre lange grene af genbrugspapir polyestergarn. Tykkelsen af Garnet bestemmes af størrelsen af filamenter ekstruderet fra spindedyse og mængden af filamenter vævet sammen. Den mere filamenter vævet sammen, jo tykkere den færdige garn. Den genanvendt polyester garn er solgt som garn eller vævet i maskiner til at oprette tekstiler.

Færdige produkt

Polyester fremstillet af genbrugte plastikflasker skaber et blødt og holdbart stof, som er næsten identiske i udseende til ikke-genanvendt tekstiler. Stoffet er pletbestandigt, rynke resistente og krympefri.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com