Hvordan til at designe dit eget tøj & håndklæder

Hvordan til at designe dit eget tøj & håndklæder

Tøj og håndklæder kan anvendes til forskellige formål, men de er alle fremstillet af stof. Mens tøj stilarter ændre årligt, håndklæder har i årtusinder været rektangulær eller kvadratisk form. Mens håndklæder er en af de nemmeste stof produkter til at designe, kan tøj være ekstremt kompleks. Designe tøj og håndklæder altid begynder med oprettelsen af en skabelon af en slags. Designe en specialfremstillede håndklæde eller beklædningsgenstandens indebærer nogle variation fra standard størrelser eller detaljer; Du kan integrere denne variation i skabelonen.

Instruktioner

Opretter en skabelon til håndklæder

• Bestemme ønskede bredde og længde for færdige håndklæde. Badehåndklæder er normalt den største type af håndklæde, og håndklæder den mindste. Du kan fastlægge typiske dimensioner til stranden, bad og hånd håndklæder ved at måle en begunstiget håndklæde derhjemme eller ved at søge efter "håndklæde dimensioner" online. En specialdesignet håndklæde kan være en variation af traditionel håndklæde dimensioner.

• Beslut hvilken type af håndklæde skabelon at bruge. Du kan optage dimensioner på et stykke papir for nem reference samtidig skære stof eller oprette et håndklæde skabelon på stiplede mønsterpapir, som du derefter placere over stof, holdt nede, og bruges som en skæring guide.

• Oprette pen og papir håndklæde skabelonen; Optag bredde og længden af det færdige håndklæde på stykket papir for klar reference mens måling og skære stoffet.

Alternativt kan du gøre en prikket mønster papir skabelon ved at markere den ønskede længde og bredde af den færdige håndklæde på papiret ved hjælp af en markør og lige kant.

Opretter en skabelon til tøj bruger allerede gjort beklædning

• Bestemme enhver variation fra allerede lavet tøj artikel--som løsere ben i et par bukser eller pin putter for overdelen af en bluse--at indarbejde skabelondesign. Husk denne variation, når at ændre skabelonen genereret fra tøjet.

• Skåret den eksisterende artikel i tøj fra hinanden langs sømme.

• Lå adskilte tøj stykker på den stiplede mønsterpapir.

• Trække langs tøj stykket kanterne med en permanent markør, tilføje en 1/2- eller 5/8-inch sømrum langs omkredsen af brikkerne. Det er også tid til at foretage ændringer i design af tøj, som forlængelsesstykket benene på en bukser mønster eller kortere ærmer på en t-shirt mønster.

• Mærke alle design mønster dele, såsom "nederdel front". Bemærk på skabelon stykke hvor mange stykker af stof skal være skåret fra det særlige mønster stykke; for eksempel, for en ærme skabelon, skrive "skåret 2".

Opretter en skabelon til tøj fra en Sloper

• Køb en sloper mønster fra et mønster selskab eller fra en online-kilde. Slopers er tilgængelige for bukser, kjoler og toppe; de er grundlæggende mønstre, som du derefter kan tilpasse for at imødekomme særlige designfunktioner.

• Tilføje nogen ønskede designfunktioner til sloper mønsterpapir. Brugerdefinerede designfunktioner er begrænset, kun af fantasien af designer---samlet ærmer, juvel hals, prinsesse paneler i en kjole, flere lommer, over mellemstore krave, ekstra fuld nederdel, bukser med en bred linning---disse er blot nogle af de design variabler, der kan du oprette ved passende at ændre sloper mønster stykker.

• Teste færdige sloper designskabeloner ved at sy tøj artikel fra musselin. På denne måde, kan du kontrollere eller rette eventuelle fejl til det ændrede mønster før du anvender skabelonen tøj på dyre stof.

Opretter en skabelon til beklædning af draperinger en kjole Form med sporing materiale

• Forberede formen kjole ved at matche form målinger til kropsmål. Øge eller mindske eventuelle målinger på formen kjole af følgende producent retninger---normalt ved at dreje passende ringer i en bestemt retning på formen kjole.

• Drapere det gennem en frihånd placering over formen kjole, skære ind i mønsteret af valg, ved hjælp af sporing af materiale til at gøre dette. En enkel top er en nem projekt til at begynde med, når du udformer en artikel i tøj af draperinger.

• Skåret og pin yderligere sporing materielle stykker til formen kjole, indtil alle nødvendige stykker har været draperet og formet ved at skære og fastgørelse.

• Mærke enhver dart på sporing af materielle stykker med kridt eller forsvinder ink stof markører.

• Fjerne sporing materielle stykker fra formen kjole og tilføje søm kvoter. Den brugerdefinerede designet sporing materiale template er nu klar til brug på stof.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge mange papir productsto skabe designskabeloner, herunder slagter papir, fryser papir og stykker af avisen tapede sammen.
  • Oprettelse af en out-of-the-ordinære mellemstore håndklæde er simpelthen et spørgsmål om at ændre standard længder eller bredder. Designer tøj, er imidlertid en kompleks færdighed, der kræver en viden om mønster/skabelon ændring teknikker. Der er mange bøger tilgængelige på biblioteker og boghandlere, at gå en ny designer gennem processen med at ændre tøj mønstre. Søg efter bøger, der har klare illustrationer og trinvise anvisninger til tøj designfunktioner.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com