Key West hoteller med den bedste værdi

Key West hoteller med den bedste værdi

Fra sportsfiskeri, dykning og solnedgang krydstogter til kunstgallerier, museer og fine dining, Key West tilbyder en bred vifte af aktiviteter og underholdning på land og hav. Key West ligger på den sydligste spids af USA, med en gennemsnitlig temperatur på 77 grader, en tropisk island getaway. Som et populært turistmål har øen en række overnatningsmuligheder, herunder hoteller for feriegæster på et budget.

Travelodge Suites Key West

Inden for få minutter af gamle bydels butikker, kunstgallerier og dinning, er Travelodge Suites Key West beliggende over Florida-bugten med udsigt over Mexicanske Golf. Der er 64 værelser på ejendommen, herunder otte to og tre værelsessuiter, hver med 2.000 kvadratfod af levende rum, et fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler og plads til seks til otte personer.

Værelser starter på den lave pris af $109 en nat, som i 2010, med gratis kontinental morgenmad og brug af hotellets pool. Tæt, snorkle, dykke, golf, Diving og fisk.

Travelodge Suites Key West3444 nord Roosevelt Blvd.Key West, FL 33040 os(305) 296-7593travelodgekeywest.com

Heartbreak Hotel

I midten af handlingen, er Heartbreak Hotel beliggende på den berømte Duval Street i gamle byen Key West. Med ingen pool, ingen telefon og absolut ingen foråret breakers tilladt, den lidt forældet hotel henvender sig til dem på udkig efter et sted at hvile og søvn, uden nogen ekstra faciliteter. Omgivet af natklubber, restauranter og shopping og øjeblikke gåtur af både Mexicanske Golf og Atlanterhavet, er der altid noget at gøre i nærheden. Fra dybhavsfiskeri og delfin-ture til museer og barer på Duval Street ligger i hjertet af Key West nonstop underholdning zone. Med værelser starter ved $99 om natten, eller $299 om ugen, fra 2010, er hotellet et af de mest overkommelige indkvarteringer i området. Nyligt renoveret, har værelserne et fuldt udstyret køkken, aircondition og ti fod lofter.

Heartbreak Hotel716 Duval StreetKey West, FL 33040-7404(305) 296-5558heartbreakhotel.org

Angelina Guest House

To blokke fra Duval Street, er den maleriske Angelina Guest House en voksne kun, Bed & breakfast stil hotel. Bygget i 1920-erne, var Angelina når et bordel og lokale gambling spot, men har siden været omdannet til en ø flugt. Byder på en tropisk pool, hængekøjer og daglig gratis morgenmad, er hotellet en stille oase, med venlige og dygtige medarbejdere. Tilbyder en række overnatningsmuligheder---fra queen suites, som har en stue og er de eneste værelser med tv til mere overkommelige, fuld værelser og fælles badeværelse værelser, som deler et toilet med et andet værelse. Selvom lidt LUN, fuld værelser starter ved kun $89 starter en nat og delte badeværelser ved $69 en nat, som i 2010.

302 Angela StreetKey West, FL 33040(305) 294-4480angelinaguesthouse.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com