Sådan oprettes et Plus størrelse garderobe på et Budget

Plus størrelse taljemål svinger ofte mellem 3 forskellige størrelser, hvilket gør det en bekostelig bestræbelse at skabe en komplet garderobe. Det er dog muligt at oprette et plus størrelse garderobe på et budget. Hold læsning for at lære mere om at skabe en fremragende plus size garderobe uanset hvor stramt dit budget kan være.

Instruktioner

Sådan oprettes et Plus størrelse garderobe på et Budget

• Identificere din kropsform. Formen af kroppen vil angive den bedste cut tøj til fladere din figur. Jo mere flatterende dit tøj er det mere sandsynligt, du er til at bære dem. Ved at identificere din form er du i en bedre position til at undgå at spilde penge på tøj, at du ikke kommer til at bære meget ofte.

• Prøve det, før du køber den. Dette er en anden måde for at undgå at spilde penge på tøj, der vil kuld dit skab, men sjældent forlader. Du skal undgå at bruge penge på noget, der ikke kommer til at få en masse brug, når du forsøger at oprette en plus size garderobe på et budget. Prøver tøj forsikrer at det passer, og at det ser godt ud på dig.

• Køb tøj, der tilbyder en lille give og tage. I stedet for at købe tøj i forskellige størrelser til at rumme svingende pounds, købe tøj, der kan udvide sig og trække lidt efter dine behov. Snore og elastisk gøre fremragende valg til dette formål.

• Køber et par grundlæggende stykker, der kan blandes og matches. Alsidighed er vigtige i enhver garderobe. Når du forsøger at oprette en plus size garderobe på et budget er det lidt mere vigtige. Du nødt til at sikre, at tøj har du vil arbejde med hinanden samt andre stykker i din garderobe.

• Vælg kvalitet stykker frem for kvantitet. Bedre kvalitet stykker vil være i stand til at stå til mere konstant brug. De kan koste mere op foran men vil overleve for at blive grundstenen i din garderobe over tid i stedet for at behøve at være konstant udskiftet eller repareret. Dette er en af de vigtigste ting at huske, når du forsøger at oprette en plus size garderobe på et budget.

Tips & advarsler

  • Undgå at købe tøj, som ikke svarer til noget du allerede ejer. De vil enten kræve yderligere indkøb eller hænge unworn i dit skab. Det er bedst at investere pengene på stykker, der vil fungere godt med din eksisterende garderobe eller gemme, indtil du har nok penge til at købe et stykke, der vil matche tøjet pågældende.
  • Bruge tilbehør til at klæde din garderobe op og/eller ned. Disse er forholdsvis billig og kan tilføje et lyspunkt farve eller det lille ekstra gnistre til dit outfit, tager det fra arbejde til en aften i byen med stil.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com