Hvordan til at komplimentere dit Outfit med den rigtige sko

Stiletter. Flats. Støvler. Sko kan gøre eller bryde en mundering. De kan klæde ned et outfit betød for en elegant affære eller kjole op et ensemble betød for en casual udflugt. Sko er tricky tilbehør, men med hjælp fra denne how-to guide, vil du kunne bruge tips og tricks til at supplere din outfit med de perfekte sko.

Instruktioner

Hvordan til at supplere din Outfit med den rigtige sko

• Ikke bekymre dig om nøjagtige kampe. For casual, sommer kjoler, prøv ikke at matche dine sko til den nøjagtige farve af en solid print kjole. Dette look kan være klæbrig. For eksempel, kan iført en hot pink Stropløs boble kjole med hot pink sko være en smule overvældende. I stedet sko par dem kjoler med farver, der supplerer kjolen. Hvis kjolen er multi-farvede, hvor en sko, der har en af de farver, der er i kjolen. Hvis kjolen er afslappet, bør din sko være afslappet. Parre en luftig, sommer kjole med sandaler. Forlade de clunky lukket tå hæle derhjemme.

• Bringe på stiletter for club kjoler. Disse hæle skal være høj og sexet og bør supplere dit outfit. I dette tilfælde, kan sko valg være mere dristige og iøjnefaldende, men sørg for, at de ikke overvælde kjolen. Hvis du er iført en print kjole, ikke bære det med det samme eller forskellige print sko. Bære en ensfarvet sko, der supplerer farven kjole.

• Vælg Smart, sofistikeret hæle for jakkesæt. Disse sko skal være komfortabel, og generelt ikke prangende. Par sorte virksomhed dragt med røde hæle for bit af mode, eller gå med fashionable, men konservativ sorte pumper til en streng arbejdsplads.

• Par høj-indsnævrede shorts og bukser outfits med en høj hæl og stick med stiletter. Dette vil forlænge dine ben og supplere outfit. Sko kan være fed og elegant i dette tilfælde så godt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com