De bedste måder at fremskynde dit stofskifte

De bedste måder at fremskynde dit stofskifte

Metabolisme er et sæt af kemiske reaktioner, der forekommer i alle levende ting og opretholde liv. Din metaboliske sats er den hastighed, hvormed din krop forbrænder kalorier for at give det energi. Når dit stofskifte er i orden med en lav hastighed, forbrænder det færre kalorier. Hvis din krop indtage flere kalorier end det brænder, de overskydende kalorier blive fedt og du tager på i vægt. Hvis dit stofskifte er langsom, er der metode til at bringe det op.

Slankekure

Hvordan du kost er en af de mest nyttige værktøjer, du kan bruge til at styre din metaboliske sats. Først, sikre du ikke fjerne alt for mange kalorier for hurtigt. Din krop vil have en ugunstig bagstræv hen til den pludselige tab af brændstof, faktisk sænke sit stofskifte, fordi det forsøger at spare så meget energi som muligt. Også, i stedet for at spise tre store måltider hver dag, spise fem eller seks mindre måltider. Dette vil holde dit stofskifte arbejder alle dag til at fordøje maden. Til sidst, vil din krop tilpasse sig til denne sats og begynde bor der sin egen. Endelig, Husk at spise morgenmad. Det første måltid på dagen vil minde din krop det ikke sulter og kickstarte dit stofskifte

Fødevarer og drikkevarer

Visse fødevarer og drikkevarer kan også påvirke hastigheden af dit stofskifte. Tilføje nogle protein til din kost kan hjælpe dig med at brænde en ekstra 150 til 200 kalorier om dagen. Kulhydrater i form af frugt og grøntsager vil hjælpe med at forhindre en bølge af insulin, som fremmer fedt, samtidig med at nødvendige vitaminer og mineraler. Drik fedtfattig mælk hver dag som calcium hastigheder op dit stofskifte. Krydret fødevarer også bidrage til at fremskynde dit stofskifte på grund af capsaicin, som er den aktive ingrediens i peber som jalapeno og cayenne. Dette stof stimulerer kroppen, hvilket får den til at frigive mere stresshormoner. Stresshormoner producerer adrenalin, som hjælper din krop brænde kalorier hurtigere.

Undgå alkohol. At have en drink med et måltid kan tilføje en ekstra 200 til 300 kalorier. I stedet, drikke isvand, som ikke kun hjælper flush kroppen men også bidrager til at øge stofskiftet, fordi din krop skal arbejde for at varme det op.

Motion

Motion er et must hvis du ønsker at tabe. At få en workout kan øge dit stofskifte. En intens arbejde ud hjælper kroppen med at holde op sit stofskifte. Også, at opnå muskel masse gør din krop brænde kalorier hurtigere. Bryde op din motion rutine i mindre sektioner, to eller tre gange om dagen hjælper med at holde den høje stofskifte, fordi det aldrig har en chance for at bremse mellem træning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com