Hjem afhjælpe for overlæben linjer

Når vi er unge, er vores hud langt mere elastiske end når vi er ældre. Som vi alder, begynder vi at udvikle rynker omkring enhver hud, der ofte skifter eller bøjer, sådan som omkring den øverste læbe. Dannelsen af disse linjer kan skabe ravage på vores selvværd og få os til at se meget ældre end vi føler. Nogle hjem retsmidler kan bruges til at minimere forekomsten af overlæben linier.

Hydrering

Inde hver celle er en stor mængde vand. Når en hudcelle har tilstrækkelig vand, er cellen fuld og buttet. Der er ikke en masse plads tilbage mellem celler, fordi cellerne er rart og fedt med alt vandet de holder. De linjer, der er i vores hud således ser mindre, når cellerne er hydreret korrekt. Den nemmeste hjem afhjælpe for overlæben linjer er at drikke mindst 64 ounces vand om dagen. Du behøver ikke at tøffe en 8 ounce glas hver time eller så at gøre dette. Blot udfylde en genanvendelig flaske og sip fra det hele dagen. Hvis det er rigtig svært for dig at drikke meget vand, spise fødevarer, der indeholder en masse vand, som vandmelon og vindruer.

Naturlig fugtighedscreme

Din hud vil naturligt tabe nogle fugt, fordi den konstant udsættes for elementerne. Du skal derfor fugter huden omkring din overlæbe at holde cellerne der hydreret så de kan udfylde din linjerne i naturligt.For at gøre en naturlig fugtighedscreme, bland mælk, 1 æg, steg vand og olivenolie. Du kan også tilføje lidt honning, hvis du har lyst. Sætte en lille mængde omkring munden, hvor du har linjer. Du kan bruge dette som en fugtgivende maske en gang om dagen.

Naturlige eksfoliering

Linjer omkring øverst læbe ofte ser værre end de er, fordi der er lag af døde hudceller og snavs, der har bygget op omkring linjerne til at danne lidt "kløfter" på dit ansigt. Slippe af døde celler og snavs ved hamskifte dem med en naturlig eksfolierende agent. En god opskrift indeholder rørsukker, olivenolie, super-fint knuste ananas og grape eller citronsaft. Sukkeret fungerer som en naturlig slibende. Sukker, ananas og grape eller citron saft indeholder glykolsyre i små mængder; Glykolsyre er en almindelig ingrediens i hudplejeprodukter på grund af dens evne til at støtte eksfoliering. Olien hjælper krat stick sammen og sæler fugt i huden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com