Militære stil fitnesstræning

Militære stil fitnesstræning

Der er mange træning, der hævder, at du kan få plads i bare et par uger, mens nogle gøre krav lyder det bare for godt til at være sandt. Militære stil fitnesstræning giver masser af faktiske bevis med træning der fokuserer på core conditioning, muskel udholdenhed og hjerte-kar-conditioning. Konditionering erfaringer fra militære stil fitnesstræning er indlysende ikke blot i muskeltonus, men i fleksibilitet, smidighed og styrke.

Dynamisk Warm-up

Dynamisk varme-ups vil hjælpe få og holde dig fit, samt hjælp du undgå skade. Dynamisk varme-ups omfatte roer, en modificeret sit-up designet til at isolere mave; den liggende roer, en warm-up øvelse for brystet, skuldre og øvre ryg; og den squat bender, en modificeret squat, der inkorporerer en bøje at røre gulvet efter hver squat. Dynamiske øvelser signalerer din krop at hårdere arbejde kommer derved varmer op musklerne til at udføre mere anstrengende arbejde.

Kropsvægt

Mange af øvelserne i militære stil fitnesstræning kombinere mange fysisk træning discipliner ud over løb og bænkpres. Kroppen vægt øvelser såsom push-ups (med og uden modstand), pull-ups (med og uden modstand), lunges og squats er almindeligt anvendt fra de ydmyge begyndelser af fysisk træning (PT) i boot camp på igennem til de mest garvede veteraner. Kroppen vægt øvelser er populære i militæret og som en supplerende motion i fitness-centre overalt, fordi de kan gøres bare om overalt uden udstyr, og de arbejder.

Circuit træning

Super oplade din militære stil fitness træning rutine med kredsløb uddannelse. Circuit træning kombinerer flere øvelser, uden hvile, for en komplet runde af øvelser. Rutiner som øvre/nedre kroppen og cardio kombinere pull-ups for max reps, umiddelbart efterfulgt af squats, efterfulgt af push-ups, efterfulgt af lunges, efterfulgt af ab øvelser og derefter 10 minutter cardio uden hvile, indtil hele kredsløbet er fuldført. Circuit træningsøvelser er designet til at arbejde overkroppen mens de hviler lavere kroppen og vice-versa, så du får en komplet kroppen styrke/udholdenhed og cardio træning. Kredsløb gentages 2-3 gange afhængig af fitness-niveau.

Vægttræning

Ingen militær stil fitnesstræning program er komplet uden nogle vægtløftning. Vægte samle op hvor kroppen vægt øvelser forlade off ved hjælp af vægt og en bred vifte af vinkler og teknikker til at rekruttere sekundære muskler til at løfte vægten. Vægttræning kan styrke sekundære muskelgrupper, styrke din kerne og hjælpe med at forhindre skade. Vægt øvelser almindeligvis udføres med militær stil uddannelse omfatter pull-ups, dips, sidde ups, bænkpres, pull-downs, militære tryk, bicep krøller, triceps extensions og push-ups.

Bland det

Gør den samme rutine dag efter dag får kedelig og faktisk bliver mindre effektiv. Ændre dit bryst rutine fra bænkpres til dumbbell fluer vil med push-up super sæt (10 reps med håndvægte umiddelbart efterfulgt af 10 reps af push-ups) holde dine muskler vokser og holde rutinen frisk. Circuit træning har tendens til at følge det samme sæt af øvelser samt, så ændre rækkefølgen af øvelserne er sommetider alt det tager for at puste nyt liv i nogen gamle circuit træning regime. Krydre din cardio rutine med intervaller ved at øge tempoet i et til to minutter efterfulgt af faldende tempoet for et til to minutter og gentage cyklus flere gange.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com