En liste over steder at se i Hollywood

En liste over steder at se i Hollywood

Mens du ikke kan spotte filmstjerner på hvert hjørne, er der stadig en masse glitz og stil på displayet hele Hollywood, Californien. Byen arbejdet hårdt for at fjerne de forsumpet souvenirbutikker, der engang dominerede verdensberømte Hollywood Boulevard, vender Tinseltown tilbage til sine rødder som en glamourøs turistmål. Selv om en verden af film er i konstant udvikling, stadig Hollywood hovedstad i underholdnings-industrien, med mange af byens mest ikoniske seværdigheder kredser omkring filmoptagelse magi og kunst.

Shopping og underholdning

Siden sin åbning i 2001, er Hollywood & Highland blevet byens travle centerpiece. Multi-level udendørs shopping og underholdning kompleks er oversvømmet med turister vaskning for tilbud i væld af brand-navn butikker og stop for måltider i mere end 25 sit-down restauranter og fastfood spisesteder. Komplekset indeholder også The Dolby Theatre, hjemsted for Academy Awards, og TCL kinesiske teater--tidligere Grauman's Chinese Theatre - kendt for sin samling af velbevarede filmstjerne fodspor, og handprints. Amoeba Music er en audiophile og film junkie's paradise. Tilbring din dag perusing enorme butikken fyldt med sjældne, nye, brugte og out-of-print cd'er og dvd'er. Væggene i den massive rum er dækket i koncert plakater, mens en fase på bagsiden værelse værter i butikken opførelser af uopdagede og store musikalske handlinger.

Film og scenekunst

Nyd en gammeldags film-ser erfaring på El Capitan Theatre, en udsmykkede 1926 film palace med Plys velour sæder, forgyldte lofter og en stor balkon. Nu ejet af Disney, viser teatret kun film fra familievenlige studie. Hver film er forudgået af en omfattende fase show, ofte med musik, dans og Disney-figurer. Bare ned ad gaden fra El Capitan begyndte Pantages Theater som en majestætisk film palace i 1930. I dag theater værter touring Broadway musicals, særlige teaterforestillinger og koncerter. Få der tidligt at tage i den udsmykkede indretning, herunder grand trapper, massive lysekroner og art deco-dobbelt loft med detaljerede udskæringer.

Store udendørs

Ønsker at se den ikoniske Hollywood skilt på nært hold? Du kan ikke komme meget tættere end søen Hollywood Park. Gøre din vej gennem de snoede, mansion-dækket bakker i Hollywood til det lille stykke af grønne plads lige ind i bakkerne og under den verdensberømte breve. Husk, selv om hunde skal holdes i snor, mange ejere lade deres pelsklædt venner strejfe frit i parken. Hver sommer, givet 18.000 musik elskere kan proppe i Hollywood Bowl på nogen nat, ivrige efter at høre lyden af Los Angeles Philharmonic som orkestret spiller i bandet shell. Du kan picnic på din plads under den aftenhimmel, ledsaget med en flaske vin, selvfølgelig. Den udendørs mødested spiller værter til populære rock og pop retsakter samt.

Museer og forlystelsesparker

Kommer ansigt til ansigt med nogle af branchens største stjerner, lavet eller rettere deres ligheder af voks på Madame Tussauds Hollywood. Museum, kun få skridt fra TCL kinesiske teater, også montrer voksfigurer af berømte verdensledere og sports tal. Få en bag-kulisserne glimt af filmproduktion på Universal Studios Hollywood. Tage en tur til arbejde studiet ombord på en sporvogn, ser sådanne berømte rekvisitter som haj fra "Jaws" og Bates Motel fra "Psycho." Du kan også teste dine nerver på thrill rides, herunder en vand målekanal med stejle dråber og en motion simulator ride. Vedlagte CityWalk er en lys og prangende udendørs underholdning kompleks, komplet med butikker, restauranter og en biograf.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com