Hvordan man starter en lokal Basketball Team

Basketball kan spilles på mange niveauer som; Professional, college, high school, rekreation eller bare plain gamle streetball. De fleste basketball entusiast drøm, ville være at spille en slags organiseret og konkurrencedygtige basketball, som giver anerkendelse og belønning i sidste ende. I denne artikel vil jeg vise de bedste skridt at tage, hvis du ønsker at starte din egen lokale basketball team.

Instruktioner

• De tilgængelige ligaer i dit community og få en kopi af alle deres krav. Kig på de gule sider under fritidssport, eller du kan altid google basketball ligaer i dit område. De to evig topligaer ville være KFUM og byens rekreative afdeling. Disse to er åbne for alle. Der er andre ligaer, der forvaltes af organisationer som kirker, men i nogle tilfælde disse enheder har restriktioner på hvem der kan eller ikke kan deltage i deres liga.

• Lav en liste over alle potentielle spillere du ønsker at være ud af dit team. Sørg for de er alle berettiget til at deltage i overensstemmelse med kravene til ligaer. Hvis du ikke kender nok mennesker, der er berettiget til at spille skal du oprette en løbeseddel med alle de specifikationer, der inviterer folk til at spille for holdet. Hvis du har flere spillere end du har brug for, kan du holde en enkel afprøve hvor du kan afgøre, hvilke spillere vil bedst fylde uanset stillinger, du har.

• Kontakt alle de deltagere, du vælger at blive på dit hold, og samle deres registreringsafgift. Jo før registrerer du dit hold, jo bedre. Basketball ligaer fylde op hurtigt. Registreringsgebyr vil variere afhængigt af kravet om ligaer.

• Oprette et team-håndbogen, der hedder alle hold reglen og forskrifter. Omfatte en mission statement og tilbagevendende gebyrer. En håndbog giver dig et ekstra strejf af struktur, der vil hjælpe dig med at opnå dine mål som et team.

• Find et velegnet praksis sted, helst inde. Hvis placeringen skal lejes kan du opdele udgifter med team-medlemmer ved at oprette et team afgifter system. Selvfølgelig for at spare på omkostninger, kan du finde de bedste offentlige park tilgængelige. Bede alle spillere til at bringe deres egen bold.

• Vælg dit hold og farver. Prøv at vælge et navn, der inspirerer alle dine holdkammerater eller spillere.

• Hverve lokale virksomheder til at sponsorere din organiseret team. Hvis du finder en sponsor vil de være ansvarlig for indkøb team uniformer. Du kan have til at placere deres firmanavn eller logo på team trøjer som en promotion aftale.

Tips & advarsler

  • Start dit team gennem dit job, kirke, lukke venner eller familie.
  • Undgå at vælge dit hold kun på talent, evaluere karakter og holdånd i hver enkelt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com