Hvordan at oprette din egen College Football Rankings

Hvordan at oprette din egen College Football Rankings

College fodbold lever og dør med 25 power-topplaceringer, og der frigives hver uge i sæsonen. Disse placeringer tjener som mere end en liste af, hvem de bedste skoler i landet er; de bidrager til at afgøre, hvilke skoler vil i sidste ende spille for national championship trophy. Når du opretter din egen liste, er der et par ting at huske på, hvis du ønsker det skal være præcise.

Instruktioner

• Bemærk tidsplanerne. På den ene side vil et kraftcenter skole med en let tidsplan have en fremragende post. På den anden side vil en tidsplan for svage hold sænke en skole styrken af tidsplan ranking, som vil skade det på en anden liste.

• Bruge Bowl Championship Series placeringer. BCS rankings er udført af computer, tager mange faktorer i betragtning, herunder styrke af tidsplan, et team margen for sejr og hvordan en team fungerer i forhold til andre rangerede hold. Mange college football purister hader BCS system, men for at bygge en noget præcist og stærk placering skal du betale opmærksomhed.

• Overveje den konference, som hvert hold spiller i. Mener du en ubesejret hold i Mountain West-konferencen, som er traditionelt svage, at være et bedre hold end 9-1, 8-2 eller endda 6-4 sydøstlige konferencen team? Dårlige hold i stærk konferencer kan ofte stadig være bedre end store hold i dårlig konferencer.

• Forlade personlige bias på døren. Uanset hvor meget du kan føle det er sandt, er en obskur skole ikke bedre end en flerårig kraftcenter såsom Texas eller USC. Holde din troværdighed og holde din liste ærlig.

• Rangere holdene. Ved hjælp af ovenstående liste over de hold du føler er de øverste 25 hold i landet.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com