Hvordan man kan stoppe et løbebånd bælte fra glide

Bælte af dit løbebånd er den del, der roterer omkring sin base, mens du køre på den. Sin bevægelse formodes at være dikteret af hastighedsindstillingerne du input, men lejlighedsvis et løbebånd bælte smutter når du køre på den, som kan være farlige. Det er forårsaget af lempelse af de motoriske remtræk, som styrer bevægelse af bælte, fordi vibrationer af løbebånd når det køres kan løsne bolte holder motoren på plads. De fleste virksomheder, der gør løbebånd sælge udskiftning bælter, men afhængigt af hvordan slidte bæltet er, stramning motor bælte drevet dig selv vil stoppe det fra at glide.

Instruktioner

Hvordan man kan stoppe et løbebånd bælte fra glide

Vær sikker på at afmonterer dit løbebånd før du følger nogen af de næste skridt.

Sluk din løbebånd og afmonterer det.

Brug en skruetrækker til at afdække dit løbebånd motor.

Fjerne det stykke der dækker dit løbebånd motor ved at skrue alle skruer. Du skal muligvis slå du løbebånd på sin side.

• Kigge efter nogen fragmenter af sort gummi plast i motoren. Dette fortæller dig motor drivremmen er slidt. Hvis gummi plast er fuldstændig fragmenteret, kender du motor drivremmen er helt slidt ned og du skal købe et nyt bælte.

• Stramme motor drivremmen ved at skrue boltene holder motoren nede. Du skal muligvis ved hjælp af en anden til at skubbe den løsnede motor dybere ind hvor det sidder.

Hvordan man kan stoppe et løbebånd bælte fra glide

Skrue boltene tilbage i stramt for at stramme motoren.

Skrue boltene tilbage i at holde motoren.

• Stik dit løbebånd tilbage i og tænd den. Afprøve bælte med en lav hastighed uden at træde ind på det og langsomt øge hastigheden. Hvis selen roterende normalt, teste det ved at gå på det. Langsomt øge hastigheden for at sikre den ikke glider selv når du kører.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com