Hvordan man laver et plastik fodbold Net

Lave et plastik fodbold net fra udluftet Palle wrap. Dette net vil være i fuld størrelse og for voksne spiller, men det kunne let tilpasses til barnets størrelse. Lavet af en kombination af billig og recycled dele, dette net hjælper niveau spilleregler for alle budgetter, når det kommer til at få et fodbold mål. Denne artikel vil forklare hvordan man laver et plastik fodbold net.

Instruktioner

• Finde en park, der allerede har fodbold mål stillinger. Reserve fodboldbanen for dagen, så du har tid til at bygge og teste dit nye net. (Denne proces bør ikke tage mere end et par timer). Standard fodbold mål stillinger er 8-fødder høj af 24-fod bred. Når indlæg er i den korrekte bordhøjde, bruge dem til at bygge fodbold net. Start i øverste hjørne, hvor en af stillingerne møder en tværstang.

• Binde ene ende af rebet til øverste hjørne af målet. Foder ud 9,45 fødder af reb at nå jorden 5 fødder bag post, vinkelret på tværstang mellem stolperne. Denne måling opfylder 'forordningen' længde. Drive en pæl i jorden her. Kør rebet parallelt med den tværstang og spil det ud 5 fødder bag de andre indlæg. Kør rebet til de andre indlæg at binde det ud i øverste hjørne før skære rebet.

• Binde et særskilt reb til første bag knude. Køre nye rebet langs stillingen og ned til jorden. Stavsledere rebet ned umiddelbart bag målet post. Køre det tilbage til det sted, hvor den første reb er satset, 5 fødder bag stillingen, og binde reb til den oprindelige reb. Bruge en sikker knude. Gør det samme på anden siden af nettet. Køre en del af rebet langs den tværstang øverst.

• Fastgør den ene ende af udluftet plast Palle wrap til rebet, der er parallelt med post ved hjælp af 4-tommer plast zip bånd. Pak zip bånd på hver lokation og indsætte den flade ende ind i hullet på anden enden, så den zippe lyd høres når det trækkes stramt. Zip binde nettet på alle andre loop.

• Rul plast Palle wrap på tværs af reb, at skitserer nettet. Cut wrap til at matche vinklerne af de reb og zip binde det fast til rebet. Gør det samme på anden siden af nettet. Gentag processen ovenfor de første steder, zip, binde det andet lag af warp til først, hvor de to lag kan overlappe hinanden med 1 tomme. Gentag processen med det tredje lag at nå toppen. Sørg for, at dette gøres på begge sider. Sørg for at sikre den nederste kant af ombrydes til reb på jorden.

• Gentag processen med zip binde lag til reb og hinanden på tværs af bagsiden af målet. På top- og bundmargenerne, Sørg for at zip binde reb sikkert til rebet.

• Vikle et reb omkring de oprindelige reb. Sørg for at gå gennem plastikfolie skal tilføjes kanter mere styrke og stivhed. Dette også hjælper med at styrke kanterne og reducerer risikoen for huller.

• Bruge flere indsatser efter behov for at holde nettet på jorden. Ved hjælp af en aktiepost hver 5 fødder bør gøre tricket.

Tips & advarsler

  • 9,45 fødder er et tættere indbyrdes tilnærmelse til at få dig til forordning længde, selvom 9,5 fødder kan være lettere for folk at bygge, hvis forordningen længder er ikke så kritisk. Dobbelttjekke zip bånd ved at trække på dem. Dobbelt-tjekke din knob. Hvis bekymret over en knude kommer løs i transit, skal du bruge et stykke gaffatape over det.
  • Kontroller alle knob er bundet korrekt og er skridsikker. Dobbelttjekke. Kontroller, at indsatserne er drevet helt ned i jorden, så ingen bliver skadet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com