Hvordan til at modvirke krydderi i en skål

Hvordan til at modvirke krydderi i en skål

Om en opskrift er i krydret side eller en kok hånd får lidt tunge mens ryste spice, vil nogle gange en parabol være for varmt for de folk, der spiser det. Selvom spice faktisk ikke kan fjernes fra en parabol, ingredienser som mejeriprodukter og sukker kan føjes til at modvirke den varm smag. Hvis du ikke kan tilføje ingredienser direkte til en parabol, tjene eller nyde en krydret fad med køling sider og drikkevarer.

Instruktioner

• Klemme et par teskefulde af frugtjuice, lime eller ananas, i det varme fad. Citronsyre, sammen med andre syrer og sukker, modvirke krydderi, hvilket gør dem mindre mærkbar. Overbrusning lidt sukker på fadet hjælper også annullere ud af varmen.

• Tilføje et par teskefulde mejeriprodukter, såsom yoghurt, creme fraiche eller kokosmælk. Olier og fedt i disse typer af produkter, holde den krydret smag i skak. Bruge fedtfri yoghurt til at holde din parabol sundere. Hvis det er en nedskæring af kød eller fisk, der er for varmt, oprette en yoghurt-baserede sauce som tzatziki, som omfatter yoghurt, agurk og mynte, til at tjene på toppen.

Hvordan til at modvirke krydderi i en skål

Vand spreder varme olie rundt i munden og faktisk gør krydret fødevarer føler værre.

Tjene en krydret fad med en kølende drikke som en mango lassi, horchata eller mælk. Cool frugtsaft er en anden fantastisk måde at lindre svedet munden. Cool salater og gelé, der indeholder sprøde grøntsager og frugter kan også serveres sammen med krydret mad.

Tips & advarsler

  • Være konservative, når prøve nyt, spicy opskrifter; Det er altid nemmere at tilføje krydderi end at tage det.
  • Tørret peber kan variere i varme, afhængigt af deres udvalg og alder. Smag på et lille stykke af tørre peber til at måle deres potens før du tilføjer dem til fadet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com