Runde ansigt frisurer for sorte kvinder

Runde ansigt frisurer for sorte kvinder

Runde ansigter er karakteriseret ved bred kindben og mindre pande og hage områder. For at opnå den mest gratis frisure for din runde ansigt, er målet at minimere bredden af kindben. Uanset om du bærer dit hår afslappet, presset eller naturlige, er der mange stilarter, som vil fladere din bløde ansigts struktur. Konsultere en professionel stylist for at få hjælp med at opnå disse ser.

Lang lag

Lange, lagdelte stilarter, der hænger lavere end Hagen vil dæmpe rundhed af dit ansigt. Hvis du ikke allerede har langt hår, prøv hår extensions eller clip-ins til at opnå denne omfangsrige, lagdelte udseende. Du kan nemt opnå dette look i hjemmet og for naturlige hår, tekstur af dit hår vil låne tilføje ekstra stor dimension til dit ansigt. Du kan også prøve længe mikro fletning extensions, hvis du ønsker at holde dit hår naturlige.

Højt pandehår

Højt pandehår tilføje en ekstra vinkel til en runde, ikke-kantede ansigt og hjælpe med at give dit ansigt en mere oval udseende. En side del virker bedre, da en midterste del vil gøre dit ansigt vises endnu bredere. Prøv at drille dit hår på kronen eller tilføje et hår volumizing skær, som Bumpits. Undgå stumpe, barske nedskæringer og i stedet gå til blødere vinkler. Dette kan være opnået ved hjælp af din professionelle stylist, og en billig løsning er tilgængelige, når du køber pandehår som clip-ins i et udvalg af farver og teksturer på din lokale skønhed levering butik.

Blide bølger

Løst understrege coiffed bredbånd også - rundheden af ansigtet. Bruge et medium barreled krøllejern til at oprette løs krøller, startende fra bagsiden og flytter rundt på forsiden. Løst wrap hår i krøllejernet. Anvende afstivende spray generøst for at forhindre, at krøllerne falder. For mere tekstureret hår, kan det være en lidt vanskeligere look at opnå, som det vil være en udfordring at få krøller til at holde. Prøv en indstilling ruller med vådt hår, opnå løs krøller efter at fjerne store snoninger eller fletninger fra dit hår.

Nisse skåret

At forsøge en genvej, en nisse skåret fungerer godt. Nisse nedskæringer er generelt karakteriseret ved håret er meget kort (under en tomme) omkring ryggen og lidt længere i front. Denne stil fungerer bedst med lige eller afslappet hår og vil kræve en masse vedligeholdelse. Arbejde med en professionel stylist til at opnå dette look.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com