Hvordan man kan bestille togrejser fra Kroatien til Tyskland

Besøgende til Europa fra andre områder kan nemt bestille togrejser fra Kroatien til Tyskland gennem en række online-butikker, der sælger Eurail passerer eller Eurail selv. Læs videre for at lære hvordan man kan bestille togrejser fra Kroatien til Tyskland.

Instruktioner

Vælge den mest hensigtsmæssige togkort til din rejse fra Kroatien til Tyskland

• Vælg den Eurail Pass til den mest overkommelige måde at rejse med tog, hvis du vil besøge adskillige europæiske lande efter din ankomst i Tyskland. Den standard Eurail Pass tillader ubegrænset togrejser i de 18 lande Eurail netværk. Rejse perioder er tilgængelige for 15 og 21 dage og for en, to eller tre måneder.

• Udnytte den Eurail Vælg Pass til at rejse med tog kun fra Kroatien til Tyskland. Vælg passet giver togrejser i tre, fire eller fem lande betjenes af Eurail med rejse dage af fem, seks, otte eller ti dage i en to-måneders rejse periode. Der er også en 15-dages mulighed for folk, der vælger fem-land Eurail Vælg passerer.

Bestemme din ankomst og afrejse byer

• Rejse med tog fra den kroatiske hovedstad Zagreb til den tyske hovedstad Berlin. Mens i Berlin, kan du besøge Deutsche Opera, Berlin Statsopera eller observere en præstation af Berlin Philharmonic Orchestra, der er kendt som en af de bedste orkestre i verden.

• Bogen rejser fra de kystnære byen Split i Kroatien til tyske finansielle hub byen Frankfurt til en anden musikalsk eventyr. Du kan besøge den største Europæiske Centralbank eller børsen i Frankfurt og så tage i den berømte Rheingau-musik-Festival, en årligt tilbagevendende række af koncerter udført på lokale slotte med fantastiske tyske sky og frodige vinmarker som en kulisse.

• Pendle fra Rijeka til München for at besøge den tyske by tilnavnet "Legetøj Town" på grund af sit ry for overdådige livsstil og lav kriminalitet.

Book din togrejser fra Kroatien til Tyskland

• Book din rail pass online ved hjælp af bekvemme ydelser udbetales af de mange autoriserede pass udbydere og rejsebureauer. Den officielle leverandør af jernbane passerer til ikke-europæiske besøgende er Eurail, men passerer sælges gennem en række salgsagenter bemyndiget af denne jernbane konsortiet. Se afsnittet ressourcer nedenfor for et link til Eurail. Du kan også bog togrejser fra Kroatien til Tyskland ved at kalde jernbane Europa på (888) 382-jernbane eller ved at besøge nedenstående link.

• Overvej dine muligheder for første klasses sæde opgraderingsmuligheder. Førsteklasses siddepladser fordele omfatter færre passagerer, øget benplads og roomier siddepladser.

• Husk at togbilletter er sendt direkte til dig så at du vil modtage dem før du rejser til Europa. Det er muligt at købe passerer i Europa, selv hvis det er absolut nødvendigt, men priserne er højere med omkring 20 procent.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com