Hvad er nogle Cool frisurer for piger, der ikke har pandehår?

Tro det eller ej, er der mange søde trendy frisure er der ikke kræver pandehår. Uanset om du vokser dit pandehår ud eller har valgt for at gøre væk med bangs helt, har du mange kreative muligheder vedtage nye frisurer at ændre dit look. Næsten alle frisure kan tages op et hak ved at tilføje hår tilbehør og dekorationer. Følgende er frisurer, der skaber en sjov ser uden pandehår.

Bob

Uanset om det er asymmetriske eller midterste skiltes, er bob en klassiker for en bangless stil. En bob ser godt ud på de fleste ansigtsformer og aldrig går ud af stil. Bobs også arbejde godt for kort hår og kan skjule pandehår, der vokser ud. For at opnå en bob frisure, overlades hår lidt længere foran, så at det rammer jawline.

Hestehale

Bånd, buer og andre dekorationer kan bruge til at omdanne et kedeligt hestehale i til et kunstværk. Binde bånd rundt om hestehale og lade enderne hænge ned på begge sider for en mere dramatisk effekt. Brug indrettede pins til at pryde enten side af hestehale eller til at gøre håret forbliver på plads. Anvendelse af styling gel eller af en anden støbning produkt glatter håret tilbage og tæmmer fluen-på-lager-aktiviteter. For at forhindre brud, ikke trække håret for stram. Overvej at bruge scrunchie i stedet for en regelmæssig elastik, også. Hår har tendens til at virvaret i en elastik i en måde, der kan resultere i brud.

Ballerina Bun

Vis din smukke ansigtstræk med en ballerina bolle. Boller er dybest set en hestehale, der er blevet foldet, bundet eller fastgjort til at oprette en bolle-lignende form. Håret er sat i en hestehale og håret er enten snoet omkring hestehale eller foldet nedenunder hestehale at skjule enderne. Enderne af håret kan holdes på plads med bobby stifter. Boller fungerer godt med hverdagens mode såvel som mere elegant påklædning.

Krøller

Hår kan være rulle-sæt eller stylet med varme valser for at oprette en fabelagtig hoved fuld af krøller. Indstilling lotion bør anvendes, når der oprettes en rulle sæt stil. Hvis du vil bruge hot ruller, Sørg for at bruge en termisk eller holde spritz, disse produkter begrænse de skader, som kan være forårsaget af opvarmet styling-værktøjer. Krøller arbejde for dem med næsten enhver længde på hår og tilføje udseendet af tykkelse for ellers tynde hår. Hvis du ikke kan lide at have hår på dit ansigt, er hår i front nemme at kontrollere ved hjælp af en bøjle eller bobby stifter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com