Sådan opbevarer en duft

Sådan opbevarer en duft

Hvis du har en favorit duft og du ønsker det til at vare længere, og bo så stærkt, som det er nu, skal du gemme det ordentligt. Det er også en god måde at få mest ud af din højere priser duftstoffer.

Instruktioner

Sådan opbevarer en duft

• Start ved at sikre låg er sikret efter hver brug. Dette ikke kun forhindrer breder men også holder duften fra fordamper og mister sin duft.

• Finde en placering, der ikke er i nærheden af varme eller kulde. Drastiske ændringer i temperaturen i en duft kan forstyrre balancen i dens ingredienser og ændre dens duft--herunder bad ændringer såsom fordærves.

• Find et mørkt sted som en skuffe, en mørke skab eller Medicinskab (sidstnævnte så længe rummet ikke ofte bliver hot fra bade og brusere). Duftstoffer bør ikke være i lys hele tiden, især direkte lys. Lys kan også ændre balancen af de kemikalier, der udgør duften. Hvis du ønsker at forlade duften ud i åbne, så du husker at bære det, Husk at holde det væk fra vinduer og lys. Gemme det i den mørkeste værelse muligt.

• Undgå direkte eksponering for luft, som kan ændre eller forstyrre kemi duft over tid. Dette er en af grundene til at dufte, der skal være åbne for anvendelse (dem, der må være sprøjtede på) er ikke så god som deres spray modstykker. Hvis du har en duft, som du elsker og det må være sprøjtede på, kan du overveje at fjerne noget af det til en mindre karaffel. Derefter kan du placere en forstøver på det hvis du bruger det regelmæssigt. En forstøver kan gøre anvendelsen lettere, også.

• Rengør nogen oplukker, du bruger. Hvis du bruger en duft, der kommer med en overførelse værktøj (nogle gange kaldet en flaske prop), skal du rense dette værktøj hver gang, du bruger. Dette vil hjælpe med at holde eventuelle urenheder ud af din duft. Du kan bruge en ren, fnugfri klud til at tørre den. Placer derefter proppen tilbage i flasken, og sørg for det er sikkert lukket.

Tips & advarsler

  • Husk de elementer, der kan de fleste skade et duftstof: temperaturer, der er for koldt eller for varmt, direkte sollys og overeksponering for luft.
  • Mange mennesker tror, at gemme deres dufte i deres køleskab vil gøre dem længere. Men kold luft kan ændre kemien i parfume eller endda ødelægge det.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com