Hvordan man kan rette en gemt visumansøgning

Hvordan man kan rette en gemt visumansøgning

Indgive en visumansøgning kan være en meget kedelig proces. Der er en stor mængde papirarbejde og personlige oplysninger, der skal indsendes ved indgivelse af en ansøgning om visum. Hvis en fejl er foretaget på en visumansøgning, kan det være en meget langvarig proces til at lave. For visumansøgninger, der kan indgives online, såsom DS-160 nonimmigrant visumansøgning, kan ændringer til en visumansøgning være meget simpel, så længe ændringerne blev foretaget før interviewet proces. Efter interview med indvandring og al dokumentation er blevet forelagt med eventuelle ansøgning, kan ændre en visumansøgning ofte betyde refiling visumansøgningen.

Instruktioner

Ændre en gemt elektronisk visumansøgning før indvandring Interview

• Hvis din fejl blev foretaget på en elektronisk visumansøgningsformularen, logge ind på din elektroniske visa ansøgning side. Du vil bruge den konto, du oprettede, da du først udfyldt ansøgningen. Når du logger på, skal du foretage de nødvendige ændringer til den elektroniske ansøgning side.

• Gemme ændringer til din elektroniske visumansøgning. Ændringerne til den elektroniske visumansøgning gemmes og refiled i USA Department of State-databasen. Visumansøgningen kan gemmes på din computer. Ved at gemme visumansøgningen til computeren, vil du have en anden garanti for, at dit visum ansøgning ændringer blev gemt.

• Print og underskrive nye bekræftelsessiden, derefter tage siden til din indvandring interview. I løbet af visumansøgningsprocessen skal du gå til en samtale hvor indvandring officer vil spørge dig om dine grunde til at indrejse i USA. Under denne samtale, skal du indsende din ansøgning--hvis du var forpligtet til at udfylde en elektronisk ansøgning, du vil sende din signerede bekræftelsesside--sammen med alle andre dokumenter, som du var nødt til at kompilere. Hvis du har ændret din elektroniske visumansøgning, er det tid til at vende i den seneste bekræftelsesside.

Ændre en gemt visumansøgning efter indvandring Interview

• Kontakte ambassaden, at du havde dit visum interview med. Efter visa interviewet proces er den eneste måde at foretage en ændring på en elektronisk visum program eller et papir program gennem indvandring officer behandlingen af en ansøgning. Efter du kontakte ambassaden, vil du blive dirigeret til immigrationsmyndighederne, der behandling af din ansøgning. Immigrationsmyndighederne vil give yderligere anvisninger på hvordan man kan foretage de nødvendige ændringer til visumansøgningen.

• ReFile visumansøgningen, hvis immigrationsmyndighederne ikke kan foretage ændringer. Hvis du afsluttet en elektronisk visumansøgning, kan du udfylde dette online lige som før. Når du afslutter programmet, udskrive den nye bekræftelsesside og underskrive den.

• Lave en anden aftale til en samtale og samle alle relevante dokumenter. Hvis immigrationsmyndighederne anmoder om, at du refile en visumansøgning, skal du fuldføre hele visumansøgningsprocessen slut igen. Alle dokumenter, der blev indsendt inden skal sendes igen. Dette omfatter pas, pasfotos, visa ansøgning bekræftelsesside, postanvisning til visum ansøgningsafgift, en selvstændig rettet tilbagevenden kuvert og andre yderligere dokumentation som indvandring officerer har anmodet om. Du vil også nødt til at gennemgå en anden interview med immigrationsmyndighederne, på hvilket tidspunkt du vil genindsende din ansøgning og al yderligere dokumentation.

Tips & advarsler

  • Hvis du får udstedt et visum og du ved, at der var en fejl på en visumansøgning, så er du bevidst at begå en forbrydelse. Advisér USA ambassade eller konsulatet for fejlen, så snart du indse fejlen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com