Maryland krabbekød kager restauranter

Maryland krabbekød kager restauranter

Maryland byder på aktiviteter for alle. Du kan tilbringe dage i Baltimore lære om historie, tage en bådtur på Chesapeake Bay eller være vidne til en gammel vestlige shootout på grænse by i Ocean City. Maryland er berømt for sine krabber kager og nogle siger et besøg i staten er ikke komplet uden at spise dem. Nogle restauranter skib godbidder hele landet.

G & M Restaurant og Lounge

G & M Restaurant og Lounge er lige uden for Baltimore og sender sin krabbe kager over hele USA. Restauranten er indrettet i en nautisk tema. Krabber kager kan være den vigtigste grund til at spise på restaurant, men du vil ikke ønsker at forlade uden at forsøge en af flere andre populære menupunkter. En række kulgrillede steaks tilbydes ud over en lang liste af friske lokale fiske-og skaldyrsretter. Supper, sandwiches og salater tilbydes også, og du kan supplere dit måltid med nogle øl og ales.

G & M Restaurant og Lounge804 Hammonds Ferry RoadLinthicum Heights, Maryland 21090410-636-1777gandmrestaurant.com/

Bobby's Crabcakes

Bobby's Crabcakes er beliggende i den eksklusive Rockville rådhusplads i Rockville Maryland. Denne restaurant er populær blandt lokale og turister. Foretrukne retter omfatter bagte, fyldte, kolossale rejer, som omfatter fire rejer fyldt med frisk blå krabber; en række bøffer; salater og forretter. Fokus på Bobby's Crabcakes er på de tykke krabber kager lavet med friske lokale Krabbe. I 2008, The Washington Post skrev, "Bobby's en overraskelse lokale perle og en perfekt Krabbe sted."

Bobby's Crabcakes101 Gibbs StRockville, MD 20850(301) 217-0858bobbyscrabcakes.com

Maggie's Restaurant

Maggie's Restaurant er en varm og hyggelig restaurant i den lille by Westminster, Maryland, der serverer en menu af friske fisk og skaldyr, steaks, salater, supper og forretter. Du kan slappe af med et glas vin fra et stort udvalg og tager deres parti uden for at sidde på en stor terrasse. En række spiselokaler kombinere for at gøre denne restaurant, imødekommende og livlige. Maggie's Restaurant har afsonet sin berømte krabber kager og andre retter på den samme placering for 34 år og dens væsentligste kok har madlavning for Maggies lånere i 31 år.

Maggie's Restaurant310 E. grøn St.Westminster, MD 21157410-876-6868maggieswestminster.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com