Hvordan skal man behandle med dårligt vejr, når Backpacking

Følgende vil give dig en god idé om hvordan man skal håndtere de dårlige vejrforhold natur kan kaste på dig, når du er i backcountry. Det er en kombination af forberedelse, tålmodighed og blot bøjer sig til den overvældende strøm af natur.

Instruktioner

Vide hvor du skal hen, forberede dit grej,

• Uanset hvad du kan tænke på, forsøger meget få mennesker at forsvinde i backcountry som karakter fra 'Ind i the Wild'. Det handler om forberedelse, kendskab til det område, du er ved at komme ind, og at være smart om din ressourcer. For det første har en vandtæt kort over det område, du trekking gennem. REI har nogle store dem lavet af National Geographic. Planlæg din rute. Hvis vejret er din store bekymring, ville så måske vandreture i nærheden af floder og vandløb ikke være den klogeste af ideer. Selv om de vil give rigelig adgang til drikkevand, kan du meget vel vandring inden for en floodplane, der meget hurtigt kunne feje dig ud dine fødder og i en situation, ingen ønsker at være i. Planlægge din flugtveje. Undersøge terrænet for at vide, hvilken måde vil give den bedste tilbagetog bør dårligt vejr kommer din vej. Planlægge en backup site for at være camping på. Ved hvor det er i forbindelse med din påtænkte websted og din vandretur i.

• For det andet vandtæt dit grej. (rygsæk, telt, tøj, osv.) Dette kan gøres meget enkelt med nogle NikWax eller Scotchgard. Vandtæt du rygsæk, dit telt, din sko og endda din jakke. Være forsigtig med imprægnering enhver tøj, jo mere du holder vandet ude, jo mere det vil holde fugt og varme i, få dig til at svede mere. Dette kan suge din tøj lige så meget som en eftermiddag brusebad kan.

• KONTROLLER VEJRET! Ikke gå ind i backcountry forsøger at læse skyer. Du har rigelig information ved hånden uanset hvor du er fra. Studere vejret. Vide, hvad der skal ske på de dage du vil være i backcountry. Hvis du ikke har tillid til studere vejrtjenester derefter Almanak for det pågældende område. Sammenligne de almanac vejr tendenser til hvad vejr service fortæller dig. Dette er oplysninger, du bør kontrollere lige indtil du forlade på din backcountry oplevelse. Har alle gear forberedt på uanset vejret, du vil støde på.

• Okay, nu er du i skidtet af det. Du har planlagt, du forberedt og du troede, du skulle være i orden, men her er det: hagl, lyn og en overvældende frygter at det ikke vil stilne. Det er på tide hen til rase ud. Hvis du ikke har oprettet lejr allerede, begynde at tænke om dette. Hvis du er på vandretur i nærheden af flytter vandet, begynde at gøre opmærksom på enhver stigning i dens strømningshastighed. Det stiger? Hvis det er, så begynde du bedst vandre direkte fra vandet. Find højere jorden. Hvis det overhovedet findes, finde ly, det være sig en hule, en klippe outcropping, eller blot en tæt gruppe af træer. Hvis du ikke kan finde husly, overveje oprettelsen af en tarp, som du forhåbentlig bragt med dig. Dette vil hjælpe dig med at holde tørt, ud af den umiddelbare regnskyl og vind, og hjælpe dig med at planlægge din næste træk. Dit næste træk kan være enhver af en række ting. Først spørge dig selv dette spørgsmål: hvor langt i er du? Er du på din tredje dag med vandring fra dit udgangspunkt? Er du tæt på et sikkert sted, såsom en ranger station eller din bil? Beslutte, om du vil vente ud vejr eller vende hjem. Eller vil du til at sætte oppe lejr lige hvor du er på. Hvis du beslutter at oprette lejr lige var du er, du vil være ok. Bare husk at have at tarp op først. Du vil være i stand til at få dit telt uden regn gennemvædning det. Du ønsker at få dine rainfly, før du lægger nogen af dine andre gear inde. Husk, opholder sig tør er en prioritet. Hvis du har evnen, starte en brand. Det er usandsynligt, du vil have noget tørt materiale til at starte en brand, men hvis du kan administrere, gøre det. Hvis ikke, og du er kold, begynde at overveje at lægge flere lag på, eller klatre inde i din sovepose inde i teltet. En af de bedste måder at holde varmen i denne situation er at starte træningen. Bo under din tarp og begynde at gøre nogle sprællemænd og pushups. Gøre uanset hvilken form for motion du ønsker, men gør dem. Dette vil holde blodet flyder til alt, hvad du finde afgørende din livsstil uden for denne ene backpacking erfaring.

• Nyd dig selv! Det er sandsynligt, at du gik på denne backpacking tur til at nyde naturen, måske for at motionere, eller måske bare for at teste dig selv. Nå, uanset årsagen, huske hvor du er. Du befinder dig i backcountry. Mand er ikke begyndt at kontrollere vejret, og sandsynligvis aldrig vil. Du har at gøre med en uforudsigelig phenomea; forblive ydmyg. Hvis du forbereder med de rigtige redskaber og den rette indstilling, kan du forvente noget, der kommer din vej.

Tips & advarsler

  • Husk, oversvømmelse fly er et farligt sted at være på vandretur hvis du tror, nogen slags vejr er på vej. Selv hvis du tilfældigvis bemærker vandet kommer lidt mens det regner, vil du ikke se en gradvis stigning til din position. Det kommer i et kapløb og du bedst får ud af sin måde. Komme op ad en bakke.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com