Hvad er Business Casual påklædning til en ferie modtagelse

Business casual kan være en tricky sætning til at forstå. Forskellige arbejdsgivere ser business casual anderledes. Tænk om der giver receptionen, de mennesker, der deltager og stemning i lejligheden. Vigtigst, Tænk over hvordan du vil præsentere dig selv.

Business

Hvis receptionen er en business affære med klienter, vil du at klæde konservativ, holde for øje, at du vil repræsentere din virksomhed. Du kan endda spørge din chef hvad han planlægger at bære.

Casual

Hvis hændelsen mere afslappet, såsom en in-house firmafest, kan du klæde mere tilfældigt. Husk at det er stadig et arbejdsmiljø, men da disse er dine kollegaer og venner, afslappende er vigtigere end at gøre et indtryk.

Tips til kvinder

Business casual betyder en nederdel med en bluse eller sweater, en pantsuit eller en konservativ kjole. En dragt er altid acceptabelt. Forskønnet trøjer, et par funkler eller smykker kan pynte dit outfit til en ferie reception.

Tips til mænd

Selv om en tre stykker trop kan være for meget, er jakkesæt, selve aldrig en dårlig idé. Bære en dragt med en skjorte, men springe slips. Bukser og en sport jakke eller trøje er en anden mulighed. Khakis og en oxford også arbejde godt, afhængigt af lejligheden.

Hvad man skal undgå

Business casual betyder ikke, stranden eller gym casual. Gemme jeans, trøjer, shorts og tank tops til en anden dag. Holde sig væk fra tøj, der viser for meget hud, som kaster halsudskæringer eller miniskørter. Også undgå flip-flops og gamle tennissko.

Guldkorn

Altid være sikker på din påklædning er rene, i god stand og fri for rynker. I tvivlstilfælde, læne mod business påklædning. Det er altid bedre at være overdressed.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com