Hvordan man gør en Side-fejede frisure med krøller

Du behøver ikke at bruge timer med din krøllejern til at skabe en elegant og sofistikeret frisure. Hvis du har lange låse, oprette en simpel side-fejede hestehale, og krølle enderne. Dette look er enkel endnu fornemme og kan være afsluttet på mindre end 10 minutter. Brug en stor-barreled krøllejern til at oprette dine krøller — store krøller ser bedre ud end små for denne stil og tager meget mindre tid. Denne stil fungerer godt for en aften i byen med venner eller endda en begivenhed som prom.

Instruktioner

• Tilslut din krøllejern, og gør det muligt at varme op før du forsøger at krølle dit hår. Krøller vise sig bedst, når strygejernet har haft rigelig tid til at varme.

• Prep dit hår, mens du venter. Oprette en dyb side del i håret ved hjælp af slutningen af en kam. Børste håret glat på begge sider, og trække det ind i en lav, side hestehale på siden med mere hår. Sikre håret med en hår elastik, der matcher din farve hår.

• Anvende en golf-bold mellemstore beløb af mousse til en af dine håndflader, og gnid dine hænder sammen. Køre dine fingre gennem hår i hestehale at distribuere mousse.

• Krølle håret ved hjælp af din krøllejern. Fordi du bruger en wide-barreled krøllejern, er det OK at bruge større, 2 - eller 3-tommer sektioner af hår til at oprette dine krøller. Roll hår rundt om tønden af jern, holde i 30 sekunder, og slip krøllerne.

• Fortsæt curling håret, indtil det hele hestehale er krøllet. Anvende hår spray for at indstille dit hår for en aften af sjov.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com