Hvordan man laver en nem middelalderlige Centerpiece

Uanset om du er en fan af renæssancen eller hosting et middelaldertema begivenhed, tilføjer gør centerpieces til atmosfæren. At vide hvordan man laver en middelalderlig centerpiece giver dig mulighed for at bruge et væld af elementer, der låner til miljøet af en midaldrende måltid. Når du laver din egen middelalderlige Bordblomster, er en simpel middag forvandlet til et kongeligt-tema event.

Instruktioner

• Vælg en base for dine middelalderlige centerpiece. En stor, middelalderlige designet tin bæger kan bruges som base, hvis du ønsker en kompakt omdrejningspunktet for en romantisk middag for to. Du kan også bare vælge en lav-profil kurv.

• Linje i bunden af din base med et underlag af dit valg. Halm er et godt valg, da det symboliserer de gamle halm-dækket gulve af slotte og stalde i middelalderen. Brug lige nok substrat, der vil tilføje anstrøg af tekstur at vise gennem elementer i din centerpiece skabelse.

• Fyld din base med et sortiment af varer, som svarer med din idé om middelalderen. Mest klassisk er en kvist af dyb-lilla kunstigt eller ægte druer temmelig og almindeligt brugt som spiselige centerpieces under middelalderen. Du kan også medtage en krystalkugle og andre fortune-telling enheder, da denne æra inkluderet et array af sind-læsere og trolde.

• Placere et stearinlys på hver side af din fyldt base til at skabe en afbalanceret omdrejningspunktet for din tabel. Enkle hvide eller gule bivoks stearinlys er tilstrækkelige, da de var mest almindelige og let-til-opnå i middelalderen. Når tændt, blinker lyset ud af din centerpiece at tilføje til den middelalderlige stemning.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com