Hvordan at vælge gode vitaminer til hår

Vitaminer og en sund og nærende kost er afgørende for voksende stærke sunde hår. Hvis dit hår er blevet beskadiget ved sygdom eller medicin, over permed eller havde års farve behandling, er alt håb ikke tabt for et smukt hoved af hår. Følg denne liste af nyttige vitaminer og indarbejde dem i din daglige kost. Bare husk at forbruge vitaminer, der fremmer sund hår ikke betyder at tage piller. Den mad, du spiser indeholder en glimrende kilde til vitamin nødvendig for korrekt hårvækst.

Instruktioner

Hvordan at vælge gode vitaminer til hår

• Brug aminosyrer. En aminosyre er en type protein og proteiner er afgørende for vækst og reparation af kroppen. For vegetarer er nødder, frø og sojaprodukter store kilder til aminosyrer. For kød spisere har animalske proteiner, såsom kød og mejeriprodukter, de højeste mængder af aminosyrer.

• Tage vitamin B-6. B-6 er assistent for protein og aids i bygning væv. B-6 kan findes i rå frugter og grøntsager. B-6 vitamin opløses når mad er kogt.

• Få vitamin E. Vitamin E er en antioxidant, der er en væsentlig faktor i hovedbunden omløb. Denne vidunderlige vitamin kan findes i bladgrøntsager, nødder og sojabønner.

• Spise vitamin B-3. Vitamin B-3 er også kendt som niacin, som fremmer hovedbund omsætning. Dette vitamin kan findes i fisk, kylling og kalkun. Spørg din frisør oplysninger på shampoo, der indeholder niacin som The Revivogen hovedbunden terapi eller Nu hår.

• Tag en genvej. Hvis din har tørret og beskadiget hår, afbrød den usunde låse og få en frisk start. Diskutere med dit Hårstylist om dine ønsker til at dyrke en sund leder af hår. Din stylist kan være i stand til at foreslå en vitamin berigede leave-in balsam for at vende de skade virkninger gjort til dit hår.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com