Anvendelsesmuligheder for frosne creme fraiche

Anvendelsesmuligheder for frosne creme fraiche

Creme fraiche kan indefryses for at udvide sin brug, men det vil ikke være det samme produkt, efter det er optøet. Creme fraiche adskiller og ligner en lille hytteost når det er frosset, og nogle forbrugere kan finde denne ubehagelige. Når dette sker, creme fraiche kan være whisked eller blandet tilbage til en mere cremet konsistens, men det bør aldrig bruges som topping, fordi teksturen ikke er perfekt. Frosne creme fraiche kan anvendes i mange opskrifter hvor teksturen er ikke vigtigt, fordi dens smag forbliver den samme.

Bagning

Frosne creme fraiche kan bruges i bagning så længe det er en fuldfed creme fraiche, der er helt optøet. Den optøede creme fraiche skal piskes og tilføjes som sædvanlig til kager, muffins, cookies, pandekager og hurtig brød. Brug ikke tidligere frosne creme fraiche i ostekager, fordi det ikke vil skabe den ønskede glat tekstur af den færdige kage. Nonfat og fedtfattig creme fraiche er ikke ideelle i bagning, og disse produkter kan ikke bruges på alle efter de har været frosset.

Gryderetter, supper og gryderetter

Kornet teksturen af tidligere frosne creme fraiche påvirker ikke det færdige produkt, når de indarbejdes i gryderetter, supper og gryderetter. For eksempel, behov oksekød stroganoff tangy cremet tilføjelsen af creme fraiche til at fuldføre den traditionelle smag. Teksturen er ikke et problem i denne opskrift, fordi creme fraiche er varmet op og skjult i saucen. Tø creme fraiche, piskeris eller blander det for at udjævne teksturen og tilføje den nødvendige mængde for opskriften. Andre opskrifter, der kan bruge frosne creme fraiche omfatter kylling paprika, porre og kartoffel suppe, ungarsk gullasch og svenske frikadeller. Brug ikke frosset creme fraiche til top et fad, fordi den ubehagelige klumpet konsistens vil ødelægge effekten.

Gratins og andre vegetabilske retter

Nogle grøntsagsretter indarbejde creme fraiche for at tilføje creaminess og smag. Kartoffelmos er et fad, hvor du kan bruge creme fraiche, der har været frosset og optøet. Creme fraiche vil være lidt løbende, så andre væsker, der er føjet til kartoflerne bør reduceres for at opretholde den ønskede konsistens. Enhver form for gratineret Flødekartofler eller Yamsrødder kan drage fordel af tilføjelsen af creme fraiche med ingen mærkbar forskel i teksturen. Bagte kartofler bør ikke være toppet med tidligere frosne creme fraiche, fordi det ikke vil have den ønskede cremet udseende.

Dips og saucer

Creme fraiche er en fælles tilføjelse til dips eller saucer og det kan stadig anvendes i disse opskrifter, så længe det ikke er den base ingrediens. Løbende teksturen af frosne creme fraiche skal være glattes ud med mayonnaise eller yoghurt til at oprette en brugbar dukkert. Dips med masser af andre tilføjelser såsom revet ost, artiskokker, hakket spinat eller revet agurk kan også bruge frosne creme fraiche, fordi dens tekstur vil være målbart.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com