Hvordan man laver hjemmelavet vandmelon druevin

Hvordan man laver hjemmelavet vandmelon druevin

I modsætning til hvad nogle mennesker tror, er at gøre vin derhjemme til dit eget forbrug ikke ulovligt. I 1978 vedtog den føderale regering en lov for at give mulighed for en enkelt voksen husstand til at gøre op til 100 gallon af hjemmelavet vin om året. Gør din egen vin er utroligt tilfredsstillende og en perfekt måde at vise din vinfremstilling tapperhed til dine venner på middagsselskaber. Den unikke smag af vandmelon, og druer vil helt sikkert få dem tale, selv om det kan tage adskillige forsøg på at finde den perfekte blanding.

Instruktioner

• Skær vandmelon i strimler og læg dem i blenderen. Tilføj 2 kopper vand og blend indtil glat. Dette giver dig vandmelon juice for vinen.

• Fjerne de uden kerner druer fra stilken og vaske dem og derefter placere dem i en skål. Mash druer for at åbne dem, derefter placere dem i en gryde og varme dem til en ulmende temperatur i 10 minutter, omrøring.

• Hæld de ulmende druer i en sigte og belaster dem indtil saften er så glat som muligt. Lad druesaft køle.

• Bland vandmelon og grape juice i en beholder, 1,75 pint. Forholdet mellem vandmelon juice til druesaft er op til dig og afhænger af din personlige smag. Når blandet, tilføje saft til 8 pint kande, efterfulgt af 5 pints af koldt vand.

• Hæld ½ pint af vand i en gryde og lad det simre. Tilsæt sukker i vandet i gryden og fortsætte af indtil flere sukker vil opløse. Stamme ud af den overskydende sukker og tilføje løsningen til otte pint kande og hinden kanden med mere koldt vand.

• Tilføje pakke gær til otte pint kande. Indsæt luftsluse--halvt fyldt med vand--i bung. Luftsluse og bung handler som en envejs-ventil, tillader gasser fra gæringen at flygte fra kanden og forhindre ilt i at komme ind. Placere kanden i et kontrolleret miljø af mellem 70 og 75 Fahrenheit. Husk at tage regelmæssige behandlinger med flydevaegten, hver tid på at kontrollere, hvor meget sukker er stadig i blandingen. Flydevaegten er en indretning hvilke måler vægten af en væske, i forhold til vægten af rent vand. Derfor gør det muligt at måle sukkerindholdet i væsken. Mængden af suger du vil tilbage i blandingen afhænger af, hvis du vil lave en tør, medium eller sød vin.

• Efter gæring, placere to knust Campden tabletter med kaliumsorbat til kanden og erstatte bung. Disse er antibakterielle tabletter, der vil dræbe eventuelle bakterier skjult i gæren. Forlade den gærede blandingen i et par dage og lad det køle til en temperatur på omkring 59 Fahrenheit, derefter overføre blandingen til en anden kande, at fjerne enhver sediment.

• Forlade vin for at rydde og derefter overføre til steriliserede vinflasker.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at alt udstyr er steriliseret før brug.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com