Hvordan til at skære omkostninger på flybilletter

Hvordan til at skære omkostninger på flybilletter

Skære omkostninger på flybilletter er ikke umuligt. Det er faktisk nemmere end de fleste rejsende er klar. Nøglen til billige flybilletter er at vide, hvornår du skal bestille, hvor bogen og hvordan man kan bestille. Eksperter tilbyder Rejsevejledning for rejsende, der ønsker for at købe billige flybillet, der spænder fra hvad dag at købe din billet til hvad dag at flyve. Med bare lidt forskning, lidt tid og en smule tålmodighed, kan du købe din flybillet uden at tømme tegnebogen.

Instruktioner

• Køb dine billetter på det rigtige tidspunkt. Rejse eksperter stat at flyselskaber begynde at sælge billetter til rabatpriser i midten af ugen, hvilket betyder, at billetpriserne typisk koste mindre mandag nat til omkring torsdag.

• Shoppe rundt. Må ikke begrænse dig selv til blot ét luftfartsselskab eller et luftfartsselskab rejse hjemmeside, når du søger billetter, og ikke antage, at en rejse hjemmeside vil give dig de billigste billetter. Nogle gange vil du finde at flybillet købes direkte gennem dit flyselskab er billigere end det er gennem enhver rejsesider. Sammenlign priserne på flere luftfartsselskaber til at få de bedste tilbud.

• Flyve i løbet af ugen. Rejse eksperter, at onsdag er den billigste dag at flyve. Så længe din rejse-planer ikke er indstillet på en bestemt dag, kan du overveje at ændre din afrejsedato af en dag eller to til at skære i omkostningerne.

• Stoppe procrastinating. Jo længere venter du med at købe billetter, jo højere din chance for at betale langt mere end den person, der sidder i gangen med plads til din højre fordi hun reservationer sin billet to måneder før dig. Det ideelle tidspunkt at købe er tre til fire måneder før din afrejsedato, ifølge Rick Seaney, administrerende direktør for farecompare.com.

• Bede om en tilbagebetaling, hvis din billet prisfald efter du har gjort dit køb. Indeværende gør ikke arbejde med hvert flyselskab, men nogle store flyselskaber vil tilbyde en tilbagebetaling til passagerer, der beder om en hvis billetprisen falde snart efter du gør dit køb.

• Flyve uden for sæsonen. Hvis du planlægger en ferie, der ikke afhænger af vejret et bestemt tidspunkt af året - som en tropisk ferie til Caribien, hvor det er lige så varmt i marts, da det er i oktober - overveje at venter på at rejse indtil off-season på din destination. Når suset af turister er gået hjem og slow travel sæson er ankommet, vil mange destinationer dråbe prisen på ikke kun flybillet men hoteller og bil lejesatser.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com