Boutique hoteller nær Sandy Cove, Florida

Boutique hoteller nær Sandy Cove, Florida

Sandy Cove er placeret på Siesta Key i Sarasota, Florida. En privat strand til Sandy Cove besøgende har udsigt over Big Pass og det er en kort gåtur til restauranter og shopping. Siesta Key anses for at være den hvideste strand i verden. Sandet er 99 procent kvarts og er cool at røre ved, selv på de varmeste dage.

Hotel Indigo

Hotel Indigo, beliggende i arts-distriktet i Sarasota, er et unikt boutiquehotel tilbyder fire etager i individuelt indrettede værelser, hver med forfriskende finurlig strand indretning. Værelserne har trægulv, spabade stil, LCD tv, Aveda-badeprodukter, område tæpper og gratis snacks og drinks på executive niveau. H2O Bistro ligger på selve ejendommen serverer lokale retter og er åben til morgenmad, frokost og middag. Hotellets Golden Bean Cafe serverer Starbucks-kaffe. Hotelfaciliteter tilbydes der sekretærservice, tekniske concierge, Kurerservice, concierge, bellman og skønhedssalon. Levende underholdning er standard i 24-timers lounge. Sandy Cove ligger 15 minutters kørsel fra hotellet.

SaraSea Beach Resort

SaraSea Beach Resort er et boutique-hotel på Siesta Key, kun få skridt fra stranden og fire miles fra Sandy Cove. SaraSea tilbyder valg af tre værelsestyper. Destinationen er den fuldt møblerede private suite med et fuldt udstyret køkken, separat soveværelse, stue og spisestue. Boutique-hotellet er en rummelig suite med en state-of-the-art køkken, konge eller dronning seng, stue og spiseplads. Det sidste rum er The Hideaway, en hyggelig suite perfekt til par, der byder på en møbleret køkken, pillow-top madrasser og fladskærms tv. Alle værelserne har Loftvifte, flise gulve, Aveda-badeprodukter, granit bordplader med rustfrit stål apparater og iPod-dockingstation.

Siesta centrale Bungalows

Siesta Key Bungalows tilbyder 10-1-værelses bungalows på Heron lagunen. Samtlige værelser er komplet med dobbelt pillow-top madrasser, luksuriøst sengetøj med en dyne og Ralph Lauren ark. Værelserne har private dæk eller gårdhaver, wicker udendørs møbler og køkkener. En privat screenet i lanai serveres i Tortuga Bungalow. Siesta Key Bungalows er fem miles fra Sandy Cove.

Hotel Ranola

Hotel Ranola er en eklektisk boutiquehotel i downtown Sarasota. Med kun ni værelser og suiter, hotellet henvender sig til alle dine indfald. Værelser eller studier er 350 til 450 kvadratfod og Kir Royale Suites har 600 kvadratfod, herunder en stue, soveværelse og champagnebar. Alle værelser har fuldt møbleret køkken, luksuriøst sengetøj, pillow-top madras, væg-monteret plasma-fjernsyn, eget bibliotek, hårdttræ gulvbelægning og iPod docking-stationer. Sandy Cove ligger 15 minutters kørsel fra hotellet.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com