Typer af pumper (sko)

Pumper er en sko stil, der kan have høj eller lav hæle, åben eller lukket tæer og er lavet af mange forskellige slags materialer. Pumper kan bæres med kjole påklædning eller som fritidstøj, afhængigt af hvilken type pumpe. Udvalg af stilarter til rådighed er der en pumpe til at matche næsten enhver lejlighed eller outfit.

Klassiske pumpe

Den klassiske pumpe, typisk i naturlige eller patent læder, kommer i mange forskellige farver og er velegnet til dagligdags aktiviteter. Klassiske pumper er ofte slidt for at arbejde ud til en aften i byen eller i casual indstillinger med semi-casual tøj. De har generelt en hæl på tre til fem inches og en lukket tå.

Open-Toe pumpe

Open-toe pumper har en åbning på forsiden af skoen for at udsætte tæerne. Hæle er normalt mellem tre og fem inches. Nogle open-toe pumper har også åbne sider. Open-toe pumper er normalt ikke slidt i casual situationer. De er ideelle til arbejdspladsen, hvor semi-professionelle påklædning er påkrævet.

Sling-Back pumper

Slingback pumper er identificeret ved den karakteristiske rem af læder, der ombrydes omkring toppen eller bagsiden af anklen. Slingback pumper er primært båret i semi-casual situationer og undertiden på arbejdspladsen. Slingback pumpe kan også har en åben tå eller åbne sider. Hæle på en slingback pumpe vil generelt være mellem tre og fem inches.

Højhælede pumpe

De højhælede pumpe er oftest slidt for en aften på byen og funktion en hæl varierer i højden fra fire til otte inches. De har ofte indviklede smykker eller ætset design, åben tæerne og tynde eller tykke hæle. Disse pumper er generelt slidt med kjole påklædning. Højhælede pumper er ikke egnede til arbejdspladsen.

Killinge Hæl

En killing hæl er en slank hæl fælles på sandaler, men findes på nogle pumper. Killinge Hæl, som typisk varierer i størrelse fra 1,5 til 2 inches, blev introduceret i 1950 ' erne og populariseret af skuespillerinden Audrey Hepburn.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com