Søde måder at bruge Bobby ben

Hår værktøjer kan dramatisk ændre udseendet af din frisure. Uanset om dit hår er kort eller du har længe låse, er bobby pin et hår værktøj, der er ekstremt alsidige. Brug bobby stifter til at holde pandehår ud af dit ansigt, eller endda for at sikre hår i en afslappet eller elegant op-do. Vælg plain bobby stifter eller forskønnet dem for en elegant look.

Rodet bolle

En rodet bolle er den perfekte frisure til pige på farten. I modsætning til en jævn og glat bolle er en rodet bolle løsere og mindre slank. For at gøre den rodet bolle, dit hår skal være mindst skulder længde eller længere. For at gøre boller, samle håret i hånden og drej den ind i en bolle på bagsiden eller på Issen. Pak en elastik rundt om det to gange. Brug bobby stifter til at fastgøre enderne af håret på dit hoved til at skabe form af boller. Brug bobby stifter, der nøje svarer til din hårfarve hvis det er muligt.

Hestehale

Opdater din hestehale hurtigt ved hjælp af blot to bobby stifter. Trække dit hår tilbage i en lav hestehale. Glat hår ved hjælp af en anti-frizz serum. Udelade en streng af hår, ca 1/2 tommer i bredden, når du laver en hestehale. Wrap stykke af hår omkring elastikken. Pin på plads med to forskønnet bobby stifter. Vælg bobby stifter med blomster eller rhinestones på dem.

Poof

En trendy og stilfuld frisure, der er en sød måde at bruge bobby ben er en front hår poof. Dette er en ideel frisure hvis du vokser ud dit pandehår. En forreste hår poof virker på enhver længde af hår. Separat område af hår, der går fra tempel til tempel. Ved hjælp af en rat-tail kam, drille del af hår. Glat hår tilbage mod kronen, så det danner en poof. Fastgøre enderne af pandehår til håret ved hjælp af to bobby stifter.

Snoet Pullback

En anden sød look med bobby stifter er en snoet pullback. Dette er en let og elegant frisure. Blæse tør fugtigt hår indtil det er tørt. Skabe en midterste del i håret. Adskille hår i sektioner og curl hvert afsnit ved hjælp af et krøllejern. Twist hver sektion af håret og fastgøre den på bagsiden af hovedet med bobby stifter. Spray med en tåge af hårspray til at holde det på plads.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com