Bicep muskelvækst

Bicep er en to hoveder muskel på forsiden af armen. Den lange og større hoved er placeret på indersiden af armen, og den mindre hoved er på ydersiden. Opbygge en fuld bicep muskler kræver fokus på begge bicep hoveder. Bicep muskelvækst sker med en kombination af motion og ordentlig kost.Bicep muskelvækst

Bicep muskler

Teorier/spekulation

Som andre muskler menes bicep muskelvækst at opstå på grund af sliding filament teorien. Denne teori står dybest set at bicep muskler er sammensat af mange aflange celler kaldet muskelfibre (myoneme), som består af mange myofibrils. Hver myofibril indeholder to myofiliaments: actin (tynd glødetråd) og myosin (tyk glødetråd). Myosin filamenter, der indeholder cross broer, der bryder ud, bevæger sig langs actin filamenter og forårsage muskelsammentrækning. Dette sætter gang i en kemisk og biologisk reaktion i musklerne, der i sidste ende danner nye cross broer i myosin filamenter. Den løbende opdeling af disse filamenter fortsætter med at anspore sammentrækning og vækst.

Typer af øvelser

De bedste øvelser for at opbygge større biceps er vægtstang og dumbbell krøller. Disse øvelser udføres ved at trække vægte opad fra området lår mod skulderen, så ned igen. Bicep muskler kontrakt og vokse sig større så de kan håndtere de ekstra krav pålagt dem.. Prædikant krøller på en bænk kan bruges til at bygge peak eller højde i biceps. Dette kan også bidrage til at øge deres størrelse.

Motion strategier

Der er visse ting, en vægtløfter kan gøre for at stimulere væksten. En måde at gøre dette er at chokere bicep muskler. Dette indebærer, laver forskellige øvelser hver træning, så biceps ikke vænne sig til de samme bevægelser. Du kan også prøve at udføre flere sæt til biceps på nogle dage. Udpege bestemte dage for tunge løft og andre for lys vægte og flere gentagelser kan også stimulere vækst.

Virkningerne af kost & Protein

Muskel gevinster er ikke lavet i gymnastiksalen. Som andre muskler vokse biceps samtidig med resten. Musklerne kræver protein og kalorier for vækst. Dette opnås bedst ved at spise fødevarer med højt indhold af protein (kød) og komplekse kulhydrater (kerner som hvede og ris). Frugter og grøntsager kan hjælpe levering essentielle vitaminer og mineraler til at støtte muskel sundhed og vækst.

Overvejelser

Overveje uddannelse biceps med tilbage ved hjælp af push-pull-metoden af uddannelse. Push-pull er når alle skubbe øvelser (som bænkpres og triceps øvelser) er gjort i en workout, og trækker øvelser er gjort den næste træning. Dette kan bedre sikre, at du ikke overtræner relativt små bicep muskler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com