Hvordan til at tjene kogt jordnødder

Hvordan til at tjene kogt jordnødder

Kogt jordnødder er en traditionel snack mad i det sydlige USA. De er så populære, at i 2006, i staten South Carolina's generalforsamling erklærede kogt jordnødder som den officielle statslige snack mad. I stedet for at blive brændt, kogt jordnødder er udarbejdet ved at placere rå jordnødder i en salt saltlage, ofte krydret med varme krydderier og koger dem i timevis indtil skallerne bliver gennemblødt og læderagtige og nødder indeni bliver bløde og møre. Når du er klar, simpelthen delt skaller åben i hånd for at få jordnødder og nyde.

Instruktioner

• Delt åben tilbud et par af jordnødder mens de er madlavning for at afgøre, om de er nok at spise. Kogt jordnødder skal være bløde, men ikke rørstrømsk, gennem hele møtrikken uden nogen hårde pletter.

• Scoop en servering af omkring to kopper kogt jordnødder fra gryde med simrende vand. Dræn Radiserne grundigt. Placer jordnødder i en skål og tjene. Køleskab jordnødder, skiftevis, indtil cool hvis dine gæster foretrækker koldt kogt jordnødder.

• Give servietter eller håndklæder for dine gæster til at tørre deres hænder på som de shell og spise jordnødder. Serveres kogt jordnødder med en drik. I syd er øl, sodavand eller søde iste normen.

Tips & advarsler

  • Ægte kogt peanut elskere spise dem udendørs, så de kan smide de våde peanut skaller på jorden uden at bekymre sig om oprydning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com