Hvad er forskellige måder at Style længe, tykt hår?

Hvad er forskellige måder at Style længe, tykt hår?

At vælge en frisure kan tage en masse tid og søgning for at finde den rette. Forskellige typer af hår har forskellige slags stilarter. Hvis du har lange, tykke hår, det er nok lidt svært at undvære nogle omtanke omkring hvordan du ønsker at style det for dagen. Denne form for hår har mange styling muligheder, men du har brug at finde en der passer til din personlige stil.

Afslappet og lagdelte

Afslappet og lagdelte ser fungerer godt for langt, tykt hår, fordi det fremhæver den naturlige volumen og kroppen af håret. Spørg din frisør at lag dit hår, når du går ind for en trim. Lagdeling er gjort ved at trimme de øverste lag af hår kortere end de nederste lag til at skabe en illusion af mere volumen. For at style dette look, sætte en klat af medium-hold mousse på en palm og gnid dine hænder sammen for at sprede det jævnt. Lean fremad så at dit hår er vendt på hovedet og massage mousse i rødderne af dit hår indtil tør. Flip hovedet tilbage op og børste glat til at fuldføre stilen.

Høj hestehale

En stram, høj hestehale fungerer godt for styring af lang og tykt hår. For at skabe dette look, børste dit hår tilbage glat i en hestehale på kronen på dit hoved og fastgør med en hestehale indehaveren. Kam håret tilbage mod hestehale at glatte det ud og oprette en poleret appel. Brug derefter en hårbørste til at udjævne eventuelle tangles fra længden af en hestehale. Hvis du bære pandehår, trække dem til side før du opretter en hestehale og lade dem løs for at ramme dit ansigt.

Lav fletning

En lav fletning fungerer godt for at holde lange tykke hår ud af den måde samtidig stadig skabe en flirtende frisure. Hvis du vil oprette den lave fletning, børste alle dine hår tilbage i en hestehale på nakken af halsen men ikke sikker med stemmelighed hår. Opdele i tre lige store segmenter og braid en straight, tre-delt engelske braid hele vejen til spidsen af håret. En dansk fletning er skabt ved at krydse hårlokken til højre over den midterste sektion, dermed den rigtige segment bliver afsnittet center. Næste, den venstre del af hår er krydsede over de midterste strand, nu venstre sektion bliver center segment. Denne proces gentages, vekslende mellem højre og venstre-sektioner, indtil fletning er afsluttet. Sikker med en lille hestehale indehaveren at fuldføre udseendet. For at pynte fletning, overveje at binde et bånd over hestehale indehaveren.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com