Båd kørsel Tips til i bestyrelsen og ud af bestyrelsen

Båd kørsel Tips til i bestyrelsen og ud af bestyrelsen

Båd kørsel kan synes enkel og let udefra, men det er noget, men der. Du betjene tunge maskiner med potentielt høje hastigheder med passagerer uden sikkerhedsseler. Nybegyndere til sejlsport verden har meget at lære og erfarne sejlere kan altid forbedre så godt. Lære nogle tips til kørsel både med indenbords såvel som påhængsmotorer og øge din sikkerhed og nydelse.

Indenbords motor starter

På en indenbords motor Sørg for din tur på ventilation blæsere inden start af motoren til at sikre der ikke er nogen farlige gas dampe hvor der skulle være. Da motoren er startet, Sørg for at det ikke kører korrekt og udsender nogen røg eller gør nogen usædvanlige lyde.

Beskæftiger sig med bølger i det åbne hav

Enten i en indenbords eller påhængsmotor, står du over potentialet for store bølger. Den bedste måde at slå store bølger, der har potentiale til at skade eller kæntre vildsvin er på en 45-graders vinkel. Hvis du rammer bølgerne hoved på det bliver en våd og ubehageligt ride. At ramme dem helt sidelæns også har potentiale til iblødsætning du og dine passagerer samt potentielt sank båden.

Docking forskelle mellem indenbords og påhængsmotor både

Docking-er lettere med en indenbords. Med roret canted i kørselsretningen, førere af inboards kan kaste ud en lille eksplosion af magt i frem eller omvendt og båden vil glide ind i den rigtige position, bevæger sig næsten perfekt sidelæns. Dette kan gøre docking meget lettere, men er ikke muligt med en påhængsmotor. Påhængsmotorer kræver mere finesse og teknik når docking. Påhængsmotorer udsender udstødningsgas gennem deres prop hubs så når motoren spark i bakgear det er skære udstødning og vand, hvilket betyder mindre effektivitet end en indenbords.

Styre båden

Båd styretøj er ikke det samme som bilen styretøj, som mange mennesker antager. Båd styretøj styres afhængigt af om du har en indenbords eller påhængsmotor. Indenbords motoren fungerer via en fast skrue, som viser et ror og omstillinger stak skabt gennem propellen. En påhængsmotor bruger ikke et ror, men flytter propellen direkte. En indenbords motor er mere træg i omvendt som følge af træk på roret, der bør holdes for øje når vende. En påhængsmotor vil ikke være berørt af træk i frem eller omvendt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com