Hvordan man laver spredte hår Regrow hurtigere

Hvordan man laver spredte hår Regrow hurtigere

Pletvist hårtab har mange årsager, som kan omfatte stress, dårlige hårpleje eller en underliggende medicinsk tilstand. At identificere årsagen til Pletvist hårtab er det første skridt til fornybare hår. Håret vil regrow natten; men med medicin eller forbedret hår pleje teknikker, du kan fremskynde inddrivelse og regrow spredte hår hurtigere.

Instruktioner

• Lave en aftale med en hudlæge. En professionel kan hjælpe dig med at fastslå årsagen til Pletvist hårtab. For eksempel, du kan have en hår tilstand som alopeci eller dit hårvækst kan være gået i stå på grund af følelsesmæssig stress.

• Spørg din læge til en alternativ medicin. Hårtab kan være en bivirkning af visse lægemidler. Læs de oplysninger, der ledsager din recept for at se hvis hårtab eller Pletvist hårtab er opført som en bivirkning. I så fald underrette din læge og anmode om et alternativ, hvis den er tilgængelig.

• Tage skridt til at sænke følelsesmæssig stress. Teknikker til at mindske din stress niveauer kan hjælpe stoppe hårtab og bidrage til genvækst. Motion regelmæssigt for at reducere depression og følelsesmæssige stress, lytte til afslappende musik, få masser af hvile og spørge en læge om naturlige urter til at mindske angst.

• Eksperiment med vitaminer. B-kompleks vitaminer, niacin, biotin, folat og hørfrø olie er muligheder for at hjælpe regrow spredte hår og opretholde hår sundhed.

• Øge din proteinindtagelse. En sundere kost (low-fedt, lavt sukkerindhold), der omfatter protein kan hjælpe regrow hår hurtigere. Protein-rige fødevarer omfatter yoghurt, æg, fisk og andre magert kød.

• Tilstand og massage din hovedbund. Efter vask håret med shampoo, anvende en styrke hårbalsam og forsigtigt massere denne conditioner til din hovedbund til at øge blodcirkulationen og styrke hårsække.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com