NCAA skud ur regler

NCAA skud ur regler

Indførelsen af skud ur er en af de vigtigste ændringer, der har formet spillet i basketball, som vi kender det i dag. Skud ur--kræver hold til at tage et skud i en begrænset tid - blev indført for at holde teams fra stalling. NBA havde skud ur i årevis, før det blev vedtaget i kollegiet spillet.

Historie

Til tider hold vil stall eller holde bolden til at bremse et spil og holde en overlegen hold får bolden. Det var en strategi, der arbejdede til tider, men det aftog spillet og gjort det mindre interessant.

I 1986 vedtog NCAA en 45 andet skud ur for mænds basketball. I 1992 blev reglen ændret for at nulstille skud ur efter bolden ramte rim i stedet for, da det forlod kasterens hånd. I 1994 blev skud ur reduceret til 35 sekunder, hvilket er, hvor det er i dag.

NCAA kvinder installeret en 25 andet skud ur i begyndelsen af 70 ' erne.

Grundlæggende

Når et hold gevinster besiddelse, har 35 sekunder at tage et skud. Hvis skud er lavet, starter andet holdet med bolden og et nyt skud ur. Hvis skud er savnet, bliver det hold der rebounds en nye skud ur på 35 sekunder. Skuddet skal ramme rand eller backboard skal betragtes som et skud. Hvis bolden rammer hverken og forbliver i grænser, det anses ikke for et skud, og skud ur fortsætter hvis skyde holdet bevarer besiddelse.

Uret

Et team kan få besiddelse efter andet holdet har scoret på en rebound, på en hoppe bold eller ved at få bolden i en løs bold situation. Skud ur begynder når officielt signalerer, at den indgående spiller har rørt bolden på et kast i.

Skud uret stopper, når officielt fløjte lyde en eller anden grund. Skud ur er slukket, når der er en reset situation og der er mindre end 35 sekunder tilbage i spillet, eller 25 sekunder i en dame spil.

Skud ur fortsætter med at køre i en løs bold situation.

Nulstille uret

Skud ur nulstilles, når der sker en ændring af besiddelse. Det nye hold i kontrol får en ny 35 sekunder på skud ur. Der er også en fuld reset når der er en personlig fejl, en teknisk fejl på en defensiv spiller, en overtrædelse ikke sparke eller at ramme bolden med knytnæve, eller hvis der er en utilsigtet fløjte med ingen hold i kontrol.

Skud ur er at blive nulstillet på 15 sekunder når bolden er bevidst sparket eller hit med en knytnæve med 14 sekunder eller derunder tilbage i besiddelse.

Ingen reset

Skud ur nulstilles ikke, hvis overtrædelsen bevarer besiddelse på en holdt bold eller ud af grænser, play. Skud ur er også ikke nulstilles, når bolden er bevidst sparket med 15 sekunder eller mere venstre i besiddelse. Andre driftsstop, der ikke resulterer i en nulstilling af uret er for en skadet spiller, en timeout, en dobbelt fejl, en teknisk fejl på lovovertrædelsen, eller en utilsigtet fløjte med bolden under kontrol.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com