Hvordan du fortælle en autentisk Versace

Hvordan du fortælle en autentisk Versace

Italiensk modedesigner Gianni Versace etableret sit eget pladeselskab i 1978 og rejste hurtigt sig for at opnå stor succes inden for modeverdenen. Hans designs er meget efterspurgte. Som et uheldigt resultat af dette er der fake Versace varer, såsom tasker og solbriller, der sælges på markedet. At vide nogle generelle fakta om en autentisk Versace kan hjælpe med at undgå at købe en fake Versace samt bidrage til at være en mere kyndige shopper samlede.

Instruktioner

• Undersøge nøje, syning af Versace håndtaske. En autentisk Versace håndtaske er fint udformet med præcise sans for detaljer. Syningen vil være i perfekt lige linjer med hver søm samme længde. Mellemrum mellem sting vil også være lig. Hvis syninger på håndtasken er sjusket eller ujævnt, er dette et rødt flag. Tjek på indersiden og bunden af håndtasken. Indvendigt lommer af håndtasken bør ikke indeholde syninger.

• Undersøge materiale af håndtasken. Mange falske tasker vil føle sig meget mere stiv end en ægte taske lavet af fine materialer. En falsk håndtaske kan stadig være fremstillet af læder, men kvaliteten af læder bliver meget dårlig. Nogle andre punkter til at kontrollere, om der er misfarvning eller en mærkelig lugt af læder. Det går også uden at blive sagde at en fake Versace håndtaske kommer til en prispunkt, der virker for godt til at være sandt.

• Check etiketten til håndtasken. Hvis skriften på etiketten synes svage, sløret eller svær at læse, kan det være en fake Versace håndtaske. Læs etiketten meget nøje, da dette er meget vigtigt. En stavefejl på etiketten eller ord, der kører sammen betyde en fake Versace. Knappen, snaps eller andre metalstykker i håndtasken bør være stemplet med Versace logo. Ud over dette, bør emballering af håndtasken være tilstrækkelig. Luksus designere tage ofte stor omhu i den måde, deres varer er pakket, og det er almindeligt for en Versace håndtaske til at komme i en dustbag lavet af Plys, tyk bomuld med Versace etiketten på det. Hvis den håndtaske håndtag er pakket ind i plastik, er det en falsk. Versace ombrydes ikke håndtag af håndtasker i plast under nogen omstændigheder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com