Hoteller i Kemer i Tyrkiet

Hoteller i Kemer i Tyrkiet

Kemer er en udvej by på Tyrkiets middelhavskyst. Strande i dette område af landet er for det meste dækket med småsten, så de fleste hoteller tilbyder gæster ekspansiv swimmingpools. Grand Haber Hotel gør brug af sin beachfront placering og tilbyder masser af vandaktiviteter. Amara Wing Resort holder sine gæster travlt på alle tider af døgnet. Orange County De Luxe Hotel tilbyder et strejf af Europa med decideret tyrkiske aktiviteter.

Grand Haber Hotel

Grand Haber Hotel, der åbnede i 2004, er relativt nyt for Kemer. Sammen med sin egen private strand udstyret den Grand Haber også med en stor udendørs swimmingpool, et mindre indendørs swimmingpool og en separat børnepool. For tilsat vand sjov har hotellet en onsite vandpark kaldet Wolfies Aquapark, som har syv forskellige dias og plads til 1.000 personer. Trods dens relativt lille strand har den Grand Haber de nødvendige faciliteter til at tillade gæster til Diving, jet ski, surf, sejl og ride på en banan båd. Wolfie's children's Village har aktiviteter, spil, spille områder og mini shows.

Grand Haber Hotel

Sehit Polis Cemal Ilgaz Cad. Nej: 8

07980 Kemer, Antalya

Tyrkiet

+ 90-242-814-6800

grandhaber.com

Amara Wing Resort

Amara Wing Resort er omgivet på alle sider af pinjeskove, der nederdel Toros-bjerget. Hotellet er opdelt i to bygninger, 192-værelse-hovedbygningen og den lidt mindre 140-værelse haven bygning. Hotellets private strand er kun 125 meter lang, men Resortet har en stor åben pool med to broer, der fører til en central ø med skyggefulde siddepladser. En opvarmet pool og Jacuzzi er placeret inde. Gæsterne på Amara Wing kan tilbringe en dag i SBO'et kom forkælet, spille en omgang tennis eller endda prøve deres hånd på dykning på hotellets egen dykkerskole. Om natten er der levende musik og et diskotek til at holde alle danse.

Amara Wing Resort

Ataturk Bulvari Bornova nr: 34

07980 Kemer, Antalya

Tyrkiet

+ 90-242-814-6979

amaraworld.com

Orange County De Luxe Hotel

Orange County De Luxe Hotel skiller sig ud fra andre tyrkiske hoteller på grund af sit design alene. Hotellet er inspireret af den hollandske Amsterdam-by og fiskerleje Volendam. En kæmpe rød vindmølle står sentinel over havet nedenfor. Mens udseendet kan være europæiske, opleve gæsterne stadig øst ved at tage del i et tyrkisk Hamam (bad) eller sauna. Hotellet har forskellige bagerier, pubber og caféer spredt omkring sine grunde til at skabe fornemmelsen af landsbyens liv.

Orange County De Luxe Hotel

Ataturk Bulvari Bornova

07980 Kemer, Antalya

Tyrkiet

+ 90-242-814-7200

orangecounty.com.tr


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com