Campingpladser nær Camel, Californien

Beliggende i det centrale Californien, er by i Carmel-by-the-Sea, eller Carmel for korte, på Pacific Coast, der giver turister med muligheder for sejlsport og aktiviteter på byens hvide sandstrande. Selv om hotelophold i Carmel, er RV campingpladser også tilgængelige for feriegæster, der ønsker en udvidet besøg i denne by. RV Campingpladser i Carmel er mindre end 20 minutter fra stranden og vandrestier på Jack's Peak County Park.

Carmel ved floden RV Park

Carmel By the River RV Park ligger i den østlige udkant af Carmel og hviler på bredden af floden Carmel. Fiskeri docks leveres af RV campingpladsen. Andre faciliteter på denne campingplads omfatter et fritidsrum med billard og bordtennis, brusebad og badeværelse faciliteter, general butik med dagligvarer og et mødelokale til private fester. Gratis adgang til Wi-Fi Internet er tilgængeligt på hele campingpladsen. RV parkering steder give hook-ups for vand, spildevand, el og kabel-tv. Kæledyr er tilladt at bo på egenskaben campingpladsen. Golf entusiaster, der på Carmel By the River er kun fem minutters kørsel fra de 18-hullers baner på vagtler Lodge Resort og Carmel Valley Ranch Golf Center.

Carmel ved floden RV Park27680 Schulte RoadCarmel, CA 93923831-624-9329carmelrv.com

Sadlen Mountain RV Park og campingpladsen

Sadlen Mountain RV Park ligger i østlige Carmel, kun 15 minutter fra strandene i Carmel, samt teatret skov. Denne udendørs performing arts center blev bygget i 1910 og producerer teatralske spiller hele året. Gratis adgang til Wi-Fi Internet er Handikapvenlige campingpladser. Andre faciliteter på feriestedet campingpladsen omfatter en udendørs swimmingpool, legeplads for børn, natur vandrestier og en basketballbane. Swimmingpoolen er kun åben fra maj til September. Vand, elektricitet, kabel og spildevand hook-ups er tilgængelige på RV parkering steder. Parkeringspladser kan rumme køretøjer på op til 40 fod. Der er også camping teltpladser. Kæledyr tilladt på ejendommen, men de skal være i snor når væk fra RV.

Sadlen Mountain RV Park og campingpladsen27625 Schulte RoadCarmel, CA 93923831-624-1617saddlemountain.tripod.com

Marina klitter RV Park

Marina klitter RV Park i Marina ligger 20 minutters kørsel nord for Carmel og kun fem minutters kørsel fra Marina State Beach. Denne oceanfront park tilbyder muligheder for strandaktiviteter og surfing samt vandrestier. Campingpladsen ligger også 10 minutters kørsel fra fiskerimuligheder i floden Salinas. Nogle faciliteter på dette RV campingpladsen omfatter en propan tankstation, picnicområde med grill, gæst møntvaskeri, legeplads for børn og et klubværelse med en pejs og arcade spil. En general butik, der sælger souvenirs, RV forsyninger og dagligvarer er også på campingpladsens ejendom. Hver RV parkering stedet har gratis adgang til Wi-Fi Internet, samt vand, spildevand, el og kabel hook-ups.

Marina klitter RV Park3330 klitter kørselMarina, CA 93933831-384-6914marinadunesrv.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com