Moteller i Sandbridge, VA

Moteller i Sandbridge, VA

Sandbridge er en selskabsform samfund ligger i de sydlige forstæder af Virginia Beach. Sandbridge området har fem miles af uberørte strande og klitter, der er populære blandt svømmere, solbadere, sejlere og fiskere. Sandbridge har masser af steder at bo, men disse har tendens til at være feriesteder og opskalere hoteller. For at finde moteller nødt du til at køre et par miles nord i downtown Virginia Beach.

Budget Lodge på stranden

Budget Lodge på stranden i Virginia Beach kan findes i den sydlige ende af resort strip og tilbyder udsigt over Atlanterhavet og Rudee's Inlet. Reklame sig selv som den bedste værdi i Virginia Beach, har motellet enheder, der er udstyrede med bekvemmeligheder såsom tekøkken, kabel-TV, aircondition og telefon. Mange af værelserne har balkon med udsigt over havet. På ejendommen ligger en udendørs swimmingpool og solterrasse. Gæsterne får gratis morgenmad hver morgen. Under 25 pounds kæledyr mod et gebyr. Motellet har en 24-timers reception og en vaskeri facilitet. Gratis trådløst Internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Parkering er også gratis.

Budget Lodge på stranden

300 Atlantic Avenue

Virginia Beach, VA 23451

757-437-1200

budgetlodgevirginiabeach.com

Solur Inn Motel & effektivitet

Solur Inn Motel & effektivitet tilbyder store værelser og effektivitet enheder. Beliggende 1-1/2 blokke fra stranden, har solur værelser, der er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab, Hårtørrer, aircondition, Strygejern, strygebrætter, gratis lokale telefonopkald og kabel-TV. Effektivitet enheder har fuld størrelse komfurer, gryder, pander og spise redskaber. Både ryger og ikkeryger værelser kan bestilles. Motellet tilbyder gratis on-site parkering, en daglig rengøringsservice, gratis juice og kaffe i lobbyen og kopimaskine og udskrivning tjenester. For rekreative nydelse kan gæsterne slappe af i dens swimmingpool, som er åben i de varmere måneder.

Solur Inn Motel & effektivitet

308 21st street

Virginia Beach, VA 23451

757-428-2922

sundialvirginiabeach.com

Cerca del Mar Motel

Cerca del Mar Motel er beliggende 2-1/2 blokke fra stranden og er tæt på mange fiskeri, Golf, tennis og vand-relaterede aktiviteter. Der er restauranter i gåafstand fra motellet. Frisklavet kaffe serveres hver morgen i lobbyen på et motel, som har en række logi muligheder. Alle dets værelser har kabel-TV, aircondition, telefon med gratis lokalopkald og tekøkken. Dens fuld køkken suiter har to dobbeltsenge, Spiseplads, en stue med en sovesofa og et køkken med en mikrobølgeovn, komfur og ovn, og en fuld størrelse køleskab. Der er gratis parkering, men kæledyr er ikke tilladt. Motellet har udendørs swimmingpool med liggestole.

Cerca del Mar Motel

410 21st street

Virginia Beach, VA 23451

757-428-6511

cercadelmar.net

410 21st street

Virginia Beach, VA 23451

757-428-6511


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com