Frisurer til korte & Medium tykt hår

Frisurer til korte & Medium tykt hår

Når du har tykt hår og er vokset træt af beskæftiger sig med lange sluser, er det med nogle relief, måske, at du henvende sig til kort hår; kort hår er imidlertid sådan en generisk betegnelse. Der er en hel lang række frisurer for korte og mellemlange tykt hår at vælge imellem.

Kort hår

Inden for klassificeringen af korte hår er der visse variationer. En stil med kort hår er nisse skåret, hvilke funktioner meget korte hår karakteriseret ved korte, tynde lag. Kort hår kan være en anelse længere, stadig byder lag, men mere længde på toppen, så du kan få nogle opadgående volumen. En tredje stil er den præcise afgrøde, der blev gjort berømt af Audrey Hepburn og Demi Moore i Ghost.

Længere lag

Denne stil er en smule af en betwixt og mellem fordi det er halvvejs mellem den korte hår tidligere nævnt og bob. Mens den generelle form er lignende til bob, har den lang lag skåret i det. Bob kan også være struktureret af skæres med en barberkniv. Andre stilarter har hvad ligne flossede lag, som tillader dig at have mere volumen.

Bob

Bob er en anden af disse haircuts, der har masser af variationer. De vigtigste beskrivelser af bob er en frynser eller pandehår og en længere længde omkring sider og ryg. Længde omkring sider og bagside kan variere fra kæben linje til bare børste skuldre. Bob fungerer godt for krøllet hår også.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com