At gøre krydret kogt jordnødder

Krydret kogt jordnødder piping hot fra kedlen og solgt langs vejene er en sand sydlige tradition. Langsomt simmered i timevis i salt vand og krydderier, er fugtig og flavorful peanuts en fryd for smagsløgene. Krydret kogt jordnødder er nemme at lave nærende og perfekt til cookouts, partier eller når som helst du ønsker en enkel snack, der er godt for dig, også.

Instruktioner

• Forberede de afskallede rå jordnødder ved at skylle dem i koldt vand, flere gange om nødvendigt at ophæve snavs og debris. Spredning peanuts på en bageplade til at sortere og fjerne tomme skaller eller beskadiget jordnødder.

• For at tilføje krydret smag, bruge 2 spsk af Cajun krydderi sammen med en lille dåse eller krukke med Jalapeño peber og saft. To regelmæssig mellemstore frisk Jalapeños skåret og skåret i tern kan bruges i stedet for forarbejdede peberfrugter. Halv kop varm sauce eller Tabasco sauce kan også bruges i stedet for Jalapeños.

• Fyld en stor gryde med 5 til 6 Potter vand. Tilføj 5-6 spsk salt, ønskede krydderier og ren rå jordnødder. Bring et hurtigt kog, rør i jordnødder og reducere varme til at simre. Dæk med tætsluttende låg og tillade jordnødder til at koge i 1 1/2 til 2 timer. Når fuldt kogte, bør jordnødder, blød, men ikke rørstrømsk. Hvis jordnødder er stadig sprød, tillade dem at simre lidt længere.

• Kontrollere vandstanden i hele kogetiden holder nok vand i gryden til at dække jordnødder dækket mens de simre. Hvis vandet er tilladt at blive for lavt kan det forårsage jordnødder at svide eller brænde. Tilføj vand, efter behov, samt ekstra salt og krydderier til at justere for de ekstra vand.

• Smage smagen af jordnødder efter en time og justere smag ved at føje mere salt eller krydderier til at forbedre smagen, hvis nødvendigt, eller tilføje mere vand, hvis jordnødder smag for salt eller er for krydret.

• Når jordnødder er færdig med madlavning, fjerne gryden fra varmen og lad blød i jordnødder i salt/krydret vandet mindst en halv time til at absorbere saft.Dræn de kogte jordnødder ved hjælp af en salatslynge eller fjerne jordnødder fra puljen ved hjælp af en spaltegulve skeen. Placere dem i en skål eller beholder, og de er klar til at tjene. Kogt jordnødder kan spises varm eller kold.

Tips & advarsler

  • Madlavning gange kan variere med forskellige brændeovne. For at sikre jordnødder ikke bliver over kogte, fjerne en peanut fra sin råtanken og kontrollere dens konsistens. Fuldt kogt jordnødder skal være møre. Justere mængden af krydderi og salt efter smag præferencer. Store uspist jordnødder i køleskabet.
  • Når afskalning hot jordnødder, være forsigtig med den varme saft indeni når åbning den peanut shell.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com