State Parks tæt på New Braunfels, Texas

State Parks tæt på New Braunfels, Texas

Grundlagt i 1845 af tyske nybyggere, og stadig kendt for sin tyske indflydelse og føler, er New Braunfels et fantastisk sted at besøge for en lille kultur og en masse sjov. Guadalupe og Comal floderne begge løber gennem den betydelige by. Hvis du nyde vandet, men er på udkig efter noget er lidt mere udendørs-relaterede, primitive og rustikke, der flere statslige parker, der kan være lige hvad du søger.

Blanco State Park

Bruges som en campingplads til begyndelsen opdagelsesrejsende, er denne 105-hektar store park nu et rekreativt område. Det er ligger 30 minutter fra New Braunfels på bredden af den naturskønne Blanco River, som giver muligheder for sejlsport, svømning, kanosejlads og fiskeri. Camping, picnicking og vandreture er blandt aktiviteterne for dem, der foretrækker tør jord. For besøgende bekvemmelighed er der toiletter både med og uden brusere, campingpladser, der omfatter elektricitet og vand, screenede krisecentre, picnic pavilion, dag-brug faciliteter, legepladser og en sanitær dump station.

Blanco State ParkP.O. Box 493Blanco, TX 78606830-833-4333tpwd.state.TX.us

Guadalupe floden State Park

Guadalupe floden State Park ligger 25 minutter fra New Braunfels. På Guadalupe floden har denne stat park fire miles af vand facade, giver mulighed for en lang række vand og udendørs aktiviteter. Det har 1938 hektar kuperet terræn, frodige skove og kalksten bluffs ud over floden. Camping muligheder spænder fra primitive websteder, der indeholder vand i området til websteder, der har vand og elektricitet. Der er toiletter udstyret med brusere. Ud over de mange vandrestier tilgængelige åbnet parken for nylig en yderligere fem miles af equestrian stier for park besøgende.

Guadalupe State Park3350 Park Rd 31Foråret Branch TX 78070830-438-2656tpwd.state.TX.us

Palmetto State Park

Palmetto State Park er inden for 30 minutter af New Braunfels. Et usædvanligt botaniske område, Palmetto State Park er opkaldt efter den dværg Palmetto plante findes der. Parken ligner et tropisk paradis med sine frodige plantevækst, atypisk for dette område i centrale Texas. San Marcos-floden løber gennem 270-hektar stor park, og der er også 4-acre Oxbow sø. Disse vandveje mulighed for svømning, kano, pedal sejlads og fiskeri. Camping er rigelige med websteder, der er komplet med vand og elektricitet, og et par steder med kloak tilslutninger. Der er også en gruppe picnic pavillon til daglig brug. Alt dette er inden for 30 minutters kørsel!

Palmetto State Park78 Park Road 11 sydGonzales, TX 78629830-672-3266tpwd.state.TX.us

Lockhart State Park

Lockhart State Park er 27 minutter fra New Braunfels, og tilbyder en swimmingpool og en 9-hullers golfbane, som er den eneste Texas State Park System-run golfbane. Med en størrelse på 263 acres er Lockhart også tilbyder aktiviteter såsom camping, Vandring, picnicking, fiskeri og natur undersøgelse. Der er toiletter med brusere, campingpladser med vand og elektricitet, (nogle med kloak, samt), legeredskaber og en dag-brug facilitet med fuldt udstyret køkken.

Lockhart State Park4179 State Park RoadLockhart TX 78644512-398-3479tpwd.state.TX.us


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com