Hvordan at booke rejser på GMG flyselskaber

GMG flyselskaber gør planlægning rejser til Bangladesh enkel. Flyselskabet åbnede sine døre i foråret 1997 og begyndte flyver det følgende forår fra sin hovedbase på Zia internationale lufthavn i Dhaka. Det blev den øverste private luftfartselskab i Bangladesh i 2004. GMG Airlines tilbyder indenlandske og internationale rejser, og dets websted tilbyder et kort med forskellige destination ruter. Flyselskabet ekspanderer i øjeblikket ved at tilføje flere fly i sin flåde.

Instruktioner

Lære om GMG flyselskaber og Book din flyrejse

• Book din flyrejse på GMG flyselskaber ved at kalde 011 (+880) 2 8825845. Flyselskabets corporate kontor ligger i Dhaka, Bangladesh. For at fremme bookingprocessen, er GMG Airlines kontorer åbne året rundt, fra morgen til aften, 7 dage om ugen.

• Besøg webstedet GMG Airlines (Se nedenstående ressourcer). Klik på linket "Planlæg & billetpris Chart". Du vil ikke kunne fuldføre bookingprocessen online, men du vil være i stand til at lære om ruter, fartplaner og billetpriser. Kendskab til disse oplysninger før tid vil gøre det meget nemmere at booke din flyvning, når du kalder GMG Airlines office.

• Klik på linket "Billetpris Chart" ("Indenlandske" eller "Udlandet") at læse om aktuelle GMG flyselskaber billetpriser. Flyselskabets flyvninger har tendens til at være billig.

• Klik på "International Schedule" eller "Indenlandske Schedule" links til at finde et diagram af flynumre og tidsplaner for flere flyvninger til flere destinationer. For eksempel, vil du se en liste over de otte forskellige fly der flyver fra Dhaka til Chittagong hver uge. Hvis du foretrækker at læse om en bestemt rute i stedet for dem alle, skal du vælge dit afgangs- og ankomsttider byer fra rullemenuen på tidsplaner & billetpris diagram side.

• Læs om lokkende accommodations og flugt pakker, når du klikker på linket "Attraktive feriepakker". Du kan muligvis bestiller en fire-stjernet hotelværelse i Dhaka eller en lejlighed i Bangkok til en nedsat pris.

• Gøre en forbindelse. GMG flyselskaber har partnerskaber med en række store flyselskaber, herunder Air France og United Airlines. Dette gør det let for passagererne at gøre tilslutningsfly til flere destinationer.

Tips & advarsler

  • GMG flyselskaber tilbyder i øjeblikket ikke online booking.
  • Ansøge om et visum, før du rejser ved at besøge en ambassade i Bangladesh. De fleste Visa vare i 6 måneder og er enkle at opnå.
  • Alle telefonnumre omfatter USA 's internationale præfiks "011." Når du ringer internationalt fra uden for USA, tjekke hvilket præfiks til brug. Alle landekoder er i parentes og begynder med et "+"-tegn.
  • Besøge en læge før de rejser til Bangladesh, da der er visse immunisering vacciner og boostere, der er stærkt anbefales.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com