Hoteller nær Bellevue, Genève

Hoteller nær Bellevue, Genève

Uanset om du planlægger at besøge Genève på forretning eller for fornøjelse, vil du finde, at de fleste af hotellerne nær Bellevue ligger bekvemt i nærheden af Genevesøen og business-distriktet. Uanset om du vælger et 5-stjernet full-service hotel eller et mere moderat prissat hotel, vil du have let adgang til byens turistattraktioner og seværdigheder og business-faciliteter.

Grand Hotel Kempinski Geneva

I en 7-minutters afstand fra Bellevue, 5-stjernede Grand Hotel Kempinski Geneva har udsigt over Genevesøen. Værelserne og suiterne på dette hotel har gulv til loft-vinduer og marmorbadeværelser og starter ved 322 kvadratfod. Hotellet tilbyder gæsterne 24-timers service, som kan spænde fra at arrangere koncertbilletter til at stryge tøj og organisere bådture. Faciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter, swimmingpool, spa, frisørsalon, tre restauranter, en bar, natklub, lounge og forskellige butikker. Sightseeing og turist attraktioner i hotellets nærhed omfatte gamle bydel og Jet D'eau. Gæsterne kan besøge de mange museer og gallerier i byen og ifølge hotellets hjemmeside shopping faciliteter og natteliv er også populære.

Grand Hotel Kempinski Geneva

19, Quai du Mont-Blanc

CH-1201 Geneve, Schweiz

+ 41-022-908-9081

Kempinski.com

Hotel Eden Genève

Dette 3-stjernede, pet-venlige hotel, der ligger få skridt fra Genève-søen har 54 værelser og 2 suiter. På en 4 minutters afstand fra Bellevue, kan gæsterne nyde roomservice, en Skopudsning service, concierge bistand og et vaskeriservice. De airconditionerede værelser på dette hotel er alle lyd bevis og er udstyret med badekar og bruser, minibar, radio, Wi-Fi internetadgang, Værdiboks, hårtørrer og skrivebord. Gæsterne kan få morgenmad, frokost og middag i hotellets restaurant og mødelokaler for op til 12 personer er også tilgængelige for gæster. Nærliggende sightseeing og turist attraktioner omfatter den botaniske have, Aquaparc, Chamonix og Patek Philippe Museum.

Hotel Eden Genève

135, rue de Lausanne

CH-1202 Geneve, Schweiz

+ 41-022-716-3700

Eden.ch

Hotel Intercontinental Geneva

Den 18-etagers tårn, der gør op Hotel Intercontinental Geneva er beliggende syv minutter fra Bellevue, i Genèves diplomatiske distrikt. Fra hotellet kan du se Genevesøen og Alperne. Hotelfaciliteter og faciliteter omfatter restaurant, skønhedssalon, gavebutik, fitnesscenter, en udendørs opvarmet swimmingpool og et business-center. Tjenester til rådighed for gæsterne omfatter en Skopudsning service, conciergeservice, daglig rengøring, Tøjvask og børnepasning. Værelserne på dette 5-stjernede hotel med en mini bar, kaffe maker, kabel farve-tv, Wi-Fi Internet adgang og en reception. Attraktioner i nærheden turist og sightseeing kan gæsterne nyde omfatter History of Science Museum, St. Peter's Cathedral, Old Town og loppemarked.

Hotel Intercontinental Geneva

7-9 Chemin du Petit-Saconnex

Genève, 1211, Schweiz

+ 41-22-919-3939

InterContinental-geneva.ch


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com